Διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες που ενώ δεν έχουν δουλειά έχουν ελέγχους του ΣΔΟΕ

Διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες που ενώ δεν έχουν δουλειά έχουν ελέγχους του ΣΔΟΕ

Διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες που ενώ δεν έχουν δουλειά έχουν ελέγχους του ΣΔΟΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1076 ΦΟΡΕΣ

Την ενόχλησή τους εκφράζουν με σχόλια, αναρτήσεις και ανακοινώσεις τους, δεκάδες επαγγελματίες στο νησί της Ρόδου, με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών στο νησί μας, τις τελευταίες ημέρες.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο πρόεδρος του σωματείου Εστιατόρων Ρόδου κος Γιάννης Κλούβας αλλά και ο σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας χρήσεως.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κος Κλούβας:
«Χωρίς δουλειά, η ζωή σαπίζει, αλλά όταν η δουλειά είναι άψυχη, η ζωή εκφυλίζεται και ξεψυχάει. Οι Εστιάτορες βάζουν ψυχούλα στη δουλειά τους

«Η ψείρα τρώει τα φυτά, η σκουριά το σίδερο, αλλά η ψευτιά την ψυχή». Μας αραδιάσατε ένα σωρό ψέματα... και η στήριξή σας είναι μηδέν... και δεν φτάνει αυτό στέλνετε και τα συνεργεία σας να μας εξοντώσουν... Αλωνίζουν εν μέσω κρίσης... και η αγανάκτηση ξεχειλίζει... θα γίνει καμιά τρέλα... κάποια στιγμή... αλλά ξέρουμε ποντάρετε στον φιλήσυχο χαρακτήρα των Δωδεκανησίων. Καλούμε τους Βουλευτές, την Περιφέρεια, τον Δήμο να πάρουν θέση ...η εστίαση ξεψυχάει». Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, αναφέρει επίσης σχετικά με τους ελέγχους:

«Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε όχι μόνο στο νησί μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την προκλητική συμπεριφορά του κλιμακίου της ΣΔΟΕ που έχει καταφθάσει στο νησί μας από την Κρήτη. Συνάδελφοι, δώστε προσοχή και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά έτσι ώστε να μην μπορούν να μας επιβάλουν κανένα πρόστιμο γιατί ο οικογενειακός μας προϋπολογισμός δεν δύναται να σηκώσει κανένα επιπλέον βάρος».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο