Μουσική εκδήλωση με Γιάννη Πλούταρχο στο Villa Rodia

Μουσική εκδήλωση με Γιάννη Πλούταρχο στο Villa Rodia

Μουσική εκδήλωση με Γιάννη Πλούταρχο στο Villa Rodia

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2538 ΦΟΡΕΣ

Μετά από 4 χρόνια απουσίας από τη μουσική ζωή της Ρόδου, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στο αγαπημένο του νησί, για να μας απογειώσει με τις ερωτικές του μελωδίες!

Ο χώρος πραγματοποίησης της εκδήλωσης είναι το Villa Rodia by Arion Palace (μία μαγευτική έκταση 4.000 τ.μ. δίπλα στη θάλασσα, δίπλα στο καλοκαιρινό Paradiso), ένας εξωτερικός χώρος άκρως ασφαλής, όπου θα τηρηθούν στο ακέραιο οι αποστάσεις ασφαλείας και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του Covid-19!

Σε αυτό το μαγικό μουσικό ταξίδι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου, ο Γιάννης Πλούταρχος δε θα είναι μόνος του επί σκηνής! Τον Γιάννη Πλούταρχο θα πλαισιώσουν μουσικά οι ταλαντούχοι τραγουδιστές, Γιώργος Κακοσαίος, γιός του Γιάννη Πλούταρχου, η Χριστίνα Μιλιού και η Κατερίνα Ευγενικού!
Τους 4 καλλιτέχνες θα υποστηρίξουν μουσικά 13 συνολικά μουσικοί και τεχνικοί υπό τις οδηγίες του μαέστρου-ενορχηστρωτή Νικόλαου Τζήμα, ενώ στην κιθάρα θα βρίσκεται ο μοναδικός Αντώνης Γούναρης, γνωστός και από τη συμμετοχή του στα πρώτα 2 Fame Story!

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπόσχεται να μας απογειώσει με τις τεράστιες επιτυχίες του μέχρι το πρωί! Μαζί με τα αγαπημένα τραγούδια όλων μας, όπως το: «Αχ κορίτσι μου», το «Υπήρχαν όρκοι», το «Φοβάμαι πως», το «Γιατί έχω εσένα» και το «Όλα σε σένα τα βρήκα», ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει και τα νέα τραγούδια του νέου του πλατινένιου δίσκου, που κυκλοφόρησε το 2019, μεταξύ των οποίων τα τραγούδια: «Βασιλιάς της μοναξιάς μου», «Σε έχω ανάγκη» και «Όταν αγαπάς».

Η προπώληση των εισιτηρίων εισόδου έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί ο καθένας να τα προμηθευθεί από τον Billy (έξω από το θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου) και από τα Οπτικά Κέντρα Καστελλοριζός (Πλατεία Κύπρου, Μανδράκι).

Γιάννης Πλούταρχος
25 Ιουλίου
Κρατήσεις τραπεζιών 6973939468
Villa Rodia by Arion Palace

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!