Σήμερα ανακοινώνεται η αναδιάρθρωση

Σήμερα ανακοινώνεται η αναδιάρθρωση

Σήμερα ανακοινώνεται η αναδιάρθρωση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Οριστική απόφαση σχετικά με την επόμενη ημέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αναμένεται να πάρει σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αν και το σενάριο δημιουργίας μιας ενιαίας Β’ Εθνικής (η οποία θα γίνει σε δυο ομίλους) φάνηκε πριν από μερικές ημέρες να απομακρύνεται, εντούτοις οι τελευταίες πληροφορίες λένε και πάλι ότι τελικά έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει σάρκα και οστά. Και κατά τα φαινόμενα, το «κλειδί» στην υπόθεση είναι να μην ανέβει καμία επιπλέον ομάδα από τη φετινή Super League 2 μιας και η Super League αντιδράει σε ένα ενδεχόμενο αύξηση των ομάδων.

Είναι προφανές ότι η ΕΠΟ αναμένεται να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας ως βασικό της στόχο την κατάργηση της Football League, της μιας επιπλέον επαγγελματικής κατηγορίας δηλαδή που όπως έχει αποδεχθεί δεν μπορεί να ωφελήσει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Υπενθυμίζουμε ότι η δημιουργίας μιας ενιαίας Β’ Εθνικής θα δώσει την ευκαιρία και στις τρεις ροδίτικες ομάδες (Διαγόρα, Ρόδο, Ιάλυσο) να παίξουν μαζί στην ίδια κατηγορία, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στα χρονικά του ποδοσφαίρου της περιοχής μας (όσον αφορά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο).

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου