Οι εργαζόμενοι των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαριστούν τον Παύλο Μπακίρη

Οι εργαζόμενοι των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαριστούν τον Παύλο Μπακίρη

Οι εργαζόμενοι των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαριστούν τον Παύλο Μπακίρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 604 ΦΟΡΕΣ

Τις θερμές τους ευχαριστίες εκφράζουν με επιστολή – ανακοίνωση που έδωσαν χθες στη δημοσιότητα, οι εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου τους κ. Παύλου Μπακίρη.

Στην ανακοίνωση επισημαίνουν συγκεκριμένα:
«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΚΠΠΝΑ) ευχαριστούν θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Παύλο Μπακίρη για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του στα ιδρύματα της Ρόδου.

Αναγνωρίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή έσκυψε πάνω στα προβλήματα των ιδρυμάτων και των εργαζομένων και τα αντιμετώπισε δίνοντας λύσεις και προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα, με τα μέσα που είχε στη διάθεσή του.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για την αποχώρησή του. Υπήρξε ένας Πρόεδρος που στάθηκε κοντά στο Σωματείο μας, ακούγοντας τη φωνή και τα αιτήματά μας, πλησιάζοντας τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, με ανθρώπινο πρόσωπο και κατανόηση. Δεν θα ξεχάσουμε τη θητεία του κοντά μας και θα θυμόμαστε την άριστη σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ μας.

Εκφράζουμε την ευχή οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν και πάλι στον δρόμο της προσφοράς και της υπηρεσίας προς τον συνάνθρωπο και σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του».

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»