Ανοικτή επιστολή του Παναγιώτη Κουνάκη στον πρόεδρο του ΕΒΕΔ Γιάννη Πάππου

Ανοικτή επιστολή του Παναγιώτη Κουνάκη στον πρόεδρο του ΕΒΕΔ Γιάννη Πάππου

Ανοικτή επιστολή του Παναγιώτη Κουνάκη στον πρόεδρο του ΕΒΕΔ Γιάννη Πάππου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1038 ΦΟΡΕΣ

Του ζητά να ηγηθεί πανδωδεκανησιακής προσπάθειας

Ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ) κο Γιάννη Πάππου, απέστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Παπαγιώτης Κουνάκης, ζητώντας από τον πρώτο να αναλάβει και να συντονίσει τη διαδικασία προώθησης και επίλυσης όλων των προβλημάτων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν μέσα στο επόμενο διάστημα οι χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στα Δωδεκάνησα.

Αναφέρει, συγκεκριμένα ο κ. Κουνάκης στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΒΕΔ και τα μέλη της διοικητικής Επιτροπής τα ακόλουθα:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με αγάπη για τον θεσμό του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου τον οποίο υπηρέτησα έχοντας μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη δυναμική σας και στον θεσμικό ρόλο που κατέχετε, θα ήθελα να σας δω να ηγείστε μιας προσπάθειας συνένωσης όλων των Βουλευτών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλων των παρατάξεων και φορέων, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και των εργαζομένων.


Η δεινή κατάσταση της αγοράς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν έχει προηγούμενο και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου είναι θεματοφύλακας όλων μας που ασχολούμαστε με την επιχειρηματικότητα. Μετά την ανοιχτή επιστολή που κατέθεσα στους βουλευτές σχετική με το καθεστώς που θα μπορούσε να βοηθήσει μέχρι το άνοιγμα της σεζόν του 2021, είμαι σίγουρος πως μπορείτε να εμπλουτίσετε, να βελτιώσετε, να επικαιροποιήσετε τις προτάσεις και να πιέσετε προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες αυτή την ιδιάζουσα περίοδο. Πάντα στη διάθεσή σας σε οτιδήποτε μου ζητηθεί για τον θεσμό του Επιμελητηρίου τον οποίο υποστηρίζω και πιστεύω πως μπορεί να διαδραματίσει τον ουσιαστικότερο ρόλο σε αυτή τη μοναδικά δύσκολη στιγμή.


Με εκτίμηση, Κουνάκης Παναγιώτης, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Τομεάρχης Τουρισμού Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος».

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος