Επίθεση του Βαγγέλη Μανδρακού εναντίον του περιφερειάρχη

Επίθεση του Βαγγέλη Μανδρακού εναντίον του περιφερειάρχη

Επίθεση του Βαγγέλη Μανδρακού εναντίον του περιφερειάρχη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1096 ΦΟΡΕΣ

Την οργίλη αντίδρασή του για το ύφος και το περιεχόμενο της επίθεσης που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηλίας Τσέρκης, εξέφρασε μιλώντας στον “sky Ρόδου” ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, γιατρός, Βαγγέλης Μανδρακός.

Ο κ. Μανδρακός «απασφάλισε» και ήταν καταπέλτης εναντίον της περιφερειακής αρχής και του Γραφείου Τύπου της, κάνοντας λόγο για κατάπτυστη ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς το πρόσωπο ενός καταξιωμένου επιστήμονα, του προέδρου του επιστημονικού κλάδου της περιοχής μας, η οποία παράλληλα αφήνει άθλια υπονοούμενα ότι κάποιοι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και ότι μπορεί να αποκρύπτουν κρούσματα.

«Ο Πολάκης είναι πρόσκοπος μπροστά τους, ως προς το ύφος που χρησιμοποιούν με την πολάκιο τακτική του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, καθυβρίζοντας όποιον προσπαθεί να σταθεί απέναντι από τον κ. Χατζημάρκο», δήλωσε φανερά αγανακτισμένος ο κ. Μανδρακός.

Επίσης τόνισε ότι ο Περιφερειάρχης επιχειρεί να μετατρέψει την κομματική οργάνωση της ΝΔ σε κλαμπ Χατζημάρκου, κάνοντας λόγο για παθολογική κατάσταση, σημειώνοντας ωστόσο ότι κανείς δε νοσταλγεί εποχές Ντε Βέκκι που επιχειρούν ορισμένοι με τα τεχνάσματά τους.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο