Τους λόγους ανεξαρτητοποίησής της εξήγησε η Αναστασία Γαμπιεράκη

Τους λόγους ανεξαρτητοποίησής της εξήγησε η Αναστασία Γαμπιεράκη

Τους λόγους ανεξαρτητοποίησής της εξήγησε η Αναστασία Γαμπιεράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1036 ΦΟΡΕΣ

Στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Τους λόγους που την οδήγησαν να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» εξήγησε στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου νοτίου Αιγαίου η περιφερειακή σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου Αναστασία Γαμπιεράκη.

Αφού προηγήθηκε η πρόεδρος του συμβουλίου Αναστασία Δεληγιάννη η οποία διάβασε την επιστολή παραίτησης που έστειλε στο σώμα η κ. Γαμπιεράκη, ακολούθησε η ίδια η ανεξάρτητη πλέον περιφερειακή σύμβουλος, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραδώσει την έδρα στην παράταξη καθώς, όπως είπε, δεν την διόρισε κανένας αλλά την εξέλεξαν οι συμπατριώτες της.

Η κ. Γαμπιεράκη αφού μίλησε για παράταξη δύο ταχυτήτων κατηγόρησε τον επικεφαλής της Χαράλαμπο Κόκκινο ότι δεν υπήρχε συνεργασία μεταξύ τους και ότι δεν την ενημέρωνε για τα θέματα όπως έπρεπε να κάνει, ενώ, όπως είπε, εξέδιδε δελτία τύπου που περιείχαν και την υπογραφή της εν αγνοία της και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι η ίδια διαφωνούσε με το «λευκό» ή το «παρών» που δήλωνε ο κ. Κόκκινος στις ψηφοφορίες καθώς, όπως τόνισε, εκείνη έβλεπε τα ζητήματα από άλλη οπτική γωνία.
Παράλληλα η κ. Γαμπιεράκη δήλωσε ότι δεν αποδέχεται τους χαρακτηρισμούς τους οποίους συμπεριέλαβε ο κ. Κόκκινος στις ανακοινώσεις του για την ανεξαρτητοποίησή της, έκανε λόγο για βαριές κουβέντες και τόνισε ότι η ίδια είναι ερασιτέχνης πολιτικός.

Πάντως μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί αντιπαλότητες με τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου και διαβεβαίωσε ότι δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες των πολιτών που την εξέλεξαν.
Τέλος, σημειώνεται ότι για την κ. Γαμπιεράκη μίλησε κατά τη συνεδρίαση και ο έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο οποίος είπε ότι υπήρχε αγαστή συνεργασία μαζί της.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Θάνατος 76χρονου αλλοδαπού, επιβάτη ημερόπλοιου, στην παραλία Αλμύρες στο Βαθύ Καλύμνου

Ελεύθεροι με όρους δύο αδέλφια και ο εξάδελφός τους για τα χάπια κοκαΐνης

Έστελνε κάψουλες με κοκαΐνη για να μοιράζονται στην Κάλυμνο

Είχαν στην κατοχή τους τέσσερις αμφορείς

Απόστολος Ασπράκης: «Η πρόοδος στα νησιά, είναι αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας φορέων»