Διαγόρας: Στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος

Διαγόρας: Στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος

Διαγόρας: Στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Για την πρωτεύουσα αναχωρεί σήμερα ο Διαγόρας όπου θα μπει ουσιαστικά στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κυανέρυθροι» το επόμενο διάστημα και αρχής γενομένης από αύριο το απόγευμα, όταν θα παίξουν με τον Ιωνικό, θα δώσουν μια σειρά από δυνατά φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Είναι ουσιαστικά ένα κρίσιμο δεκαήμερο κατά το οποίο ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του στο πλαίσιο του τελικού μονταρίσματος ενόψει και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Η αποστολή αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ακτοπλοϊκώς

Χωρίς Αλάεθ και Σκαθαρούδη
Οι παίκτες που δεν ακολουθούν την αποστολή είναι οι Αλάεθ και Σκαθαρούδης. Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Ανδρόρας για το Nation League και θα επιστρέψει στο νησί μετά από περίπου δέκα ημέρες όπου θα ενσωματωθεί και πάλι με την ομάδα του «Γηραιού».

Ο δεύτερος όπως έχουμε γράψει ξανά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Υπάρχει μια περίπτωση αν είναι καλύτερα να ανέβει στην πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες, όχι όμως για να πάρει μέρος στα φιλικά παιχνίδια αλλά μόνο για να κάνει προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου