Μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας η Νικόλ Κυριακοπούλου…

Μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας η Νικόλ Κυριακοπούλου…

Μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας η Νικόλ Κυριακοπούλου…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Την απόφαση να συνεχίσει την προετοιμασία της ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Φινλανδία πήρε η Νικόλ Κυριακοπούλου, που ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό Στιβ Ρίπον.

Ο Αυστραλός προπονητής με πολύχρονη εμπειρία στο αγώνισμα του επί κοντώ, έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με την ομοσπονδία της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια δουλεύει για την ομοσπονδία της Φινλανδίας, κι έχει γυμνάσει κορυφαίους άλτες του αγωνίσματος.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι σε συνεργασία με τον προπονητή και σύζυγο της αθλήτριας, Ανδρέα Λιναρδάτο, ο οποίος θα παρακολουθεί κυρίως το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης και γενικής ενδυνάμωσης.

Η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, η οποία ήδη είναι σε στενή συνεργασία με το νέο της προπονητή, θα περάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της - όταν αυτό θα είναι εφικτό λόγω του ιού covid-19, στο προπονητικό κέντρο στο Λάχτι εκεί όπου είναι η βάση του Ρίπον, με στόχο να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η ανάρτηση της Νικόλ Κυριακοπούλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα …σελίδα στις προπονήσεις και την προετοιμασία της:

«Κάθε απόφαση όσο προσεκτική και δύσκολη αν είναι, θα καθορίζει το αποτέλεσμα της επιλογής μας. Η προετοιμασία μου συνεχίζεται, υπό την καθοδήγηση και σε συμβουλευτικό ρόλο, με τον κ. Steve Rippon, ενώ σε ό,τι αφορά τη φυσική μου κατάσταση εμπιστεύομαι τον προπονητή και σύζυγό μου Ανδρέα Λιναρδάτο».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου