Ρόδος: Ανατριχιαστικές διαστάσεις παίρνουν οι καταγγελίες σε βάρος του γυναικολόγου

Ρόδος: Ανατριχιαστικές διαστάσεις παίρνουν οι καταγγελίες σε βάρος του γυναικολόγου

Ρόδος: Ανατριχιαστικές διαστάσεις παίρνουν οι καταγγελίες σε βάρος του γυναικολόγου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3388 ΦΟΡΕΣ

Έντονος προβληματισμός για τα όσα περιγράφονται στις μηνύσεις των 12 γυναικών

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι των καταγγελιών σε βάρος του γυναικολόγου που υπηρετούσε στο νοσοκομείο της Ρόδου, με τις μηνύσεις από γυναίκες που έχουν κατατεθεί, να έχουν φθάσει τις 12 και τα όσα περιγράφονται μέσα σε αυτές να συγκλονίζουν και να προκαλούν ένα κόμπο στο στομάχι.

Τα όσα θλιβερά και πρωτόγνωρα περιγράφονται μέσα σε αυτές τις σελίδες από 12 γυναίκες που τον κατηγορούν ευθέως για βιασμό ή ασέλγεια την ώρα που βρίσκονταν στην καρέκλα του ασθενούς, αν επαληθευτούν, συνιστούν βαρύτατο κακούργημα, για το οποίο κανείς μα κανείς δεν πρέπει να σιωπήσει.

Οι δικηγόροι των γυναικών αυτών, που βρήκαν τον θάρρος να καταγγείλουν τα όσα βίωσαν στα χέρια του, μιλούν ξεκάθαρα για έναν ζωντανό εφιάλτη, που έζησαν και τον οποίο τώρα καλούνται να περιγράψουν.
Από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου μέχρι σήμερα οι μέρες που μεσολάβησαν για όλους και όλες που εμπλέκονται στην υπόθεση, συνιστούν ένα μαρτύριο που όμοιό του ο τόπος μας δεν έχει ξαναζήσει.

Η δικαιοσύνη, με εντολή της προϊσταμένης Πλημμελειοδικών Ρόδου κας Μαρίας Παπαγιαννίδου, εξετάζει ήδη με ταχύτατες διαδικασίες, τις κατηγορίες που περιγράφονται από τις γυναίκες αυτές, μία προς μία. Και οι 12 επιβεβαίωσαν στο ακέραιο ενώπιον του πταισματοδίκη, ο οποίος διενεργεί την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, τα όσα είχαν καταγγείλει στις μηνυτήριες αναφορές τους.

Απομένει τώρα, μέσα στις επόμενες μέρες κι αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, να αποφασιστεί χωρίς καμία καθυστέρηση, ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, αν δηλαδή ασκηθούν διώξεις σε βάρος του γυναικολόγου και σε ποιο βαθμό θα είναι αυτές. Ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα...

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο