Προθεσμία να καταθέσει στην πταισματοδίκη πήρε ο γυναικολόγος

Προθεσμία να καταθέσει στην πταισματοδίκη πήρε ο γυναικολόγος

Προθεσμία να καταθέσει στην πταισματοδίκη πήρε ο γυναικολόγος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1056 ΦΟΡΕΣ

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα έρθει για πρώτη φορά στις 20 Νοεμβρίου ο γυναικολόγος του νοσοκομείου της Ρόδου εις βάρος του οποίου έχουν καταθέσει μηνύσεις τουλάχιστον 17 γυναίκες για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης.

Ο γυναικολόγος, επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις χθες το μεσημέρι, αλλά τελικά πήρε προθεσμία για τις 20 Νοεμβρίου. Δικηγόροι υπεράσπισης ανέλαβαν οι γνωστοί νομικοί κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής.

Σε δηλώσεις του πριν από μερικές ημέρες στο iefimerida.gr ο δικηγόρος του κ. Κουτσούκος είχε επισημάνει ότι μέχρι σήμερα ο πελάτης του δεν γνωρίζει ποιες είναι αυτές οι γυναίκες», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Πριν αλέκτωρ λαλήσει… σταύρωσον αυτόν.» Κάποιοι φαίνεται ότι βιάζονται να τον «σταυρώσουν», τόνισε ο κος Κουτσούκος.

Ο γυναικολόγος, παραμένει σε υποχρεωτική άδεια από την εργασία του έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση και αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να ενημερωθεί αρμοδίως για το υλικό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχουν ήδη σχηματιστεί δύο δικογραφίες. Η πρώτη με 11 συνολικά μηνύσεις και η δεύτερη με πέντε, ενώ μία ακόμα, η 17η κατά σειρά, αναμένεται να συσχετιστεί. Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, πρόκειται για μία υπόθεση, η εξέταση της οποίας θα πάρει χρόνο τόσο λόγω του όγκου των στοιχείων όσο και του πλήθους των καταθέσεων και πραγματογνωμοσυνών που απαιτούνται.

Σημειώνεται ότι η αρχή για να «ανοίξουν» τα στόματα έγινε μετά την καταγγελία μιας 55χρονης γυναίκας, μητέρας τεσσάρων παιδιών και δύο εγγονιών, η οποία τον περασμένο Ιούνιο επισκέφθηκε το δημόσιο νοσοκομείο της Ρόδου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος.

Η ίδια κατήγγειλε ότι η ιατρική εξέταση που της έγινε από τον καταγγελλόμενο γιατρό δεν παρέπεμπε σε συνηθισμένη ιατρική ψηλάφηση αλλά παρέπεμπε σε ερωτική ψηλάφηση. Ακολούθησαν άλλες 16 μηνυτήριες αναφορές με παρόμοιο και ακόμα σοβαρότερο καταγγελτικό περιεχόμενο. Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στα χέρια της δικαιοσύνης.

Διαβάστε ακόμη

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία