«Τοξικές» συμπεριφορές κατά των ανθρώπων που στηρίζουν τη Φιλοζωική Ρόδου

«Τοξικές» συμπεριφορές κατά των ανθρώπων που στηρίζουν τη Φιλοζωική Ρόδου

«Τοξικές» συμπεριφορές κατά των ανθρώπων που στηρίζουν τη Φιλοζωική Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1422 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Γιούλα Διμέλη

Την πικρία της εκφράζει με δημόσια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συμπατριώτισσά μας κα Γιούλα Διμέλη, πρόεδρος της Φιλοζωικής, για απαράδεκτες κριτικές που δέχεται η ίδια και τα μέλη του Συλλόγου στο κυνοκομείο της Ρόδου, όπου απέμειναν να παλεύουν ελάχιστοι άνθρωποι.

Αναφέρει, συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της η κα Διμέλη:
«Την κεφαλή μας επί πινάκι όλοι οι όψιμοι φιλόζωοι οι οποίοι πάντα έχουν κάτι κακό να πουν για μας τους 10 ανθρώπους του συλλόγου φιλοζωικής Ρόδου που όλη μας ή μέρα είναι αφιερωμένη στα ζώα.
Ποτέ μα ποτέ δεν θα ακούσεις καλό λόγο μόνο κακία και φαρμάκι θα βγει από αυτούς γιατί έτσι είναι η φύση τους. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Όσα μα όσα καλά και να τους κάνεις θα τα αφήσουν στην άκρη για να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους στην πρώτη αναποδιά.

Περιστατικά άπειρα τι να πρωτοθυμηθώ και τι να πρωτογράψω; Χτυπημένο, παρατημένο, κοκαλιασμένο, δηλητηριασμένο παντού να τρέξουμε. Και χωρίς αυτοκίνητο τόσο καιρό. Όχι όμως αυτά δεν μετράνε. Μετράνε μόνο οι περιπτώσεις που δεν μπορέσαμε ή δεν προλάβαμε να κάνουμε κάτι. Εκεί αρχίζει να οργιάζει η υπερβολή και όλο το μένος κατά του συλλόγου και των ανθρώπων του.

Λυσσαλέες προσπάθειες υποτίμησής μας, απόρριψης του έργου μας, κακής κριτικής. Χωρίς να σκέφτονται πώς τα καταφέρνουν αυτοί οι 10 άνθρωποι; Χώρος δεν υπάρχει, χέρια δεν υπάρχουν, αμάξι δεν έχουμε. Και πάλι παλεύουμε με ό,τι μπορούμε. Και με όση δύναμη μας αφήνει η τοξική συμπεριφορά σας. Πραγματικά μας κουράσατε. Αν νομίζετε κάποιοι ότι τα καταφέρνετε καλύτερα, ιδού να αναλάβετε. Ευπρόσδεκτοι».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη