Με αντίσκηνα έξω απ’την πρεμιέρα της «Έκλειψης»

Με αντίσκηνα έξω απ’την πρεμιέρα της «Έκλειψης»

Με αντίσκηνα έξω απ’την πρεμιέρα της «Έκλειψης»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Αυτό θα πει αφοσίωση! Περίπου 550 fans των ταινιών «Twilight» κατασκήνωσαν (στην κυριολεξία!) για μέρες στο κέντρο του Λος ʼντζελες, έξω από τον κινηματογράφο που θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της «Έκλειψης», για να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους st

Αυτό θα πει αφοσίωση! Περίπου 550 fans των ταινιών «Twilight» κατασκήνωσαν (στην κυριολεξία!) για μέρες στο κέντρο του Λος ʼντζελες, έξω από τον κινηματογράφο που θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της «Έκλειψης», για να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους stars.

Η «Έκλειψη», η πολυαναμενόμενη τρίτη ταινία του ρομαντικού έπους που βασίζεται στα μυθιστορήματα της Stephenie Meyer θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Τετάρτη 30 Ιουνίου. Όμως, σήμερα (24/6) θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της στο πλαίσιο του Los Angeles Film Festival.

Έτσι, περίπου 550 fans, στη συντριπτική πλειοψηφία τους νεαρές γυναίκες, αποφάσισαν να κατασκηνώσουν έξω από το χώρο του φεστιβάλ για να έχουν μια καλή ευκαιρία να δουν τα είδωλά τους στο κόκκινο χαλί καθώς θα φτάνουν για την πρεμιέρα. Μάλιστα, αρκετοί από τους οπαδούς της Bella, του Edward και του Jacob, έχουν στήσει τα αντίσκηνά τους από την Κυριακή!

«Αξίζει να δεις όλους τους stars. Κάνουν τους χαρακτήρες που αγαπάμε τόσο ζωντανούς που θέλουμε να τους δούμε από κοντά και να τους χειροκροτήσουμε», δήλωσε στο Reuters η 36χρονη Yolanda Rodriguez που ήρθε από το Σαν Φρανσίσκο.

Μια άλλη οπαδός, η 25χρονη Melissa Rivett, ταξίδεψε από το Σικάγο στο Λος ʼντζελες αποκλειστικά για την πρεμιέρα. Δηλώνει φανατική και επιδεικνύει με υπερηφάνια τα τατουάζ που έχει στο σώμα της: στη γάμπα της έχει τον θυρεό των Cullen, της βαμπίρ οικογένειας του Edward, στο χέρι της έχει το ινδιάνικο έμβλημα των Λυκανθρώπων, της παρέας του Jacob, και στον καρπό της έχει τις λέξεις «Να είσαι ασφαλής» («Be safe») που ψυθίρισε ο Edward στη Bella ως συμβουλή. Έχει δει την πρώτη ταινία, «Λυκόφως», στο σινεμά 15 φορές ήδη και αρνείται να δει οποιοδήποτε trailer για να μην της χαλάσει τις πιθανές εκπλήξεις.

«Η κατάσταση αυτή μοιάζει πολύ με την μανία για τους Beatles τη δεκαετία του 1960, ειδικά με το πώς οι οπαδοί λατρεύουν τις ταινίες και κατασκηνώνουν έξω από την πρεμιέρα για να γιορτάσουν και να μεταδώσουν την αγάπη τους», δήλωσε η Jen Yamato, κριτικός κινηματογράφου για το Movies.com και «ειδικός» σε κάθε τι που έχει να κάνει με το «Twilight».

Υπομονή κορίτσια, λίγες ώρες έμειναν μόνο!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!