Εξειδικεύονται οι πιστώσεις για την τουριστική προβολή

Εξειδικεύονται οι πιστώσεις για την τουριστική προβολή

Εξειδικεύονται οι πιστώσεις για την τουριστική προβολή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Στην έγκριση της εξειδίκευσης πιστώσεων για δράσεις που αφορούν την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το 2020, προχώρησε η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας στην τελευταία της συνεδρίαση.

Οι δαπάνες αφορούν τη συμμετοχή σε εκθέσεις και την υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας των νησιών μας σε τουριστικές εταιρείες από τα μέσα προβολής και διαφήμισης που διαθέτουν.

Ειδικότερα, η επιτροπή προχώρησε στην:
- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 3.100,00 € για τη διαδικτυακή συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 7η έκθεση ATHENS INTERNATIONAL TOURISME EXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 Νοεμβρίου έως 04 Δεκεμβρίου 2020.

- Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 6.200,00 € για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 1ο Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop στην Πολωνία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 10 Δεκεμβρίου 2020.

- Έγκριση πολυετούς εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 3.100,00 € για την αποτύπωση των βασικών τουριστικών μεγεθών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω ερευνών για τις επιπτώσεις του COVID-19 του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων Ι.Τ.Ε.

- Έγκριση πολυετούς εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 24.800,00 € για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου στα μέσα προβολής της εταιρείας EasyJet holidays καθώς και σε συνεργαζόμενά της Βρετανικά ταξιδιωτικά γραφεία.

- Έγκριση πολυετούς εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 24.800,00 € για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα μέσα προβολής της εταιρείας DER Touristik,

- Έγκριση πολυετούς εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 24.800,00 € για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα μέσα προβολής της εταιρείας TUI UK,

- Έγκριση πολυετούς εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 24.800,00 € για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα μέσα προβολής της εταιρείας TUI DE,

- Έγκριση πολυετούς εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 24.800,00 € για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα μέσα προβολής της εταιρείας Grecos,

- Έγκριση πολυετούς εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 24.800,00 € για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα μέσα προβολής της εταιρείας FTI.

Διαβάστε ακόμη

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο