Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας!»

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας!»

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Υπέρ της επιστροφής στην αγωνιστική δραστηριότητα καθώς, όπως είπε, «είναι αναγκαίο να μπει λίγο χρώμα στις ζωές μας», είναι και ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος.

Ο ίδιος, μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επανεκκίνησης, ζητώντας πάντως και τη μέριμνα της διοργανώτριας προκειμένου το πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής να τελειώσει κανονικά μέσα στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Θεωρώ ότι αν είναι εφικτό να μην υπάρξει νέα διακοπή και νέο κλείσιμο, τότε θα πρέπει μα προσοχή να επιτρέψουμε στην κανονικότητα για να μπορέσουμε με αυτό τον τρόπο να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας.

Το ποδόσφαιρο δεν παύει να είναι μια σημαντική ασχολία όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και ψυχολογικά. Όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα κάτω από κατάλληλες συνθήκες και με την προοπτική να …παραμείνουμε εκεί. Η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να είναι έτοιμη ούτως ώστε να προστατέψει ένα πρωτάθλημα το οποίο αποτελεί τη συνέχεια την επαγγελματικών κατηγοριών».

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ρεαλιστικά ότι θα συμβεί και ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, απάντησε ως εξής:
«Ρεαλιστικά μιλώντας, πολλές ομάδες δεν είναι έτοιμες και δεν πρόκειται να είναι. Επίσης θεωρώ ότι θα υπάρξουν και κάποιες άλλες οι οποίες δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τη χρονιά. Θα έχουμε δηλαδή αλλοίωση της εικόνας των ρόστερ γιατί δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα παραλάβουμε τους παίκτες. Αυτό που μετράει όμως, κατά την άποψή μου, είναι να επιστρέψουμε στα γήπεδα με οποιοδήποτε κόστος και τρόπο. Έχουμε ανάγκη για λίγη ζωή μέσα στο…χορτάρι!».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου