Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα έπρεπε να εκκινήσουν οι προπονήσεις»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα έπρεπε να εκκινήσουν οι προπονήσεις»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα έπρεπε να εκκινήσουν οι προπονήσεις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Άλλος ένας προπονητής είναι υπέρ της έναρξης έστω των ομαδικών προπονήσεων σε ό,τι έχει να κάνει με τις ερασιτεχνικές ομάδες.

Πρόκειται για τον Χρυσόστομο Χάσταλη ο οποίος μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε ότι είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει σε αντίθεση με τη συνέχιση των πρωταθλημάτων που πιστεύει ότι δεν είναι ρεαλιστική.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Αστέρα Παστίδας τόνισε τα ακόλουθα:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα με τις προπονήσεις το έχω σκεφθεί και καταλήγω στο ότι θα μπορούσε να συμβεί, ειδικά σε ό,τι αφορά τα αναπτυξιακά τμήματα. Φυσικά δεν θα χρησιμοποιούνται τα αποδυτήρια και θα τηρούνται και ορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτό είναι το αυτονόητο. Ίσως θα μπορούσαμε να περιορίσουμε και την γκάμα των ασκήσεων μας ούτως ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Ό,τι μπορούμε να περιορίσουμε θα είναι καλό πιστεύω. Οι ομαδικές προπονήσεις θα μπορούσαν να εκκινήσουν ξανά. Θα ήταν πάρα πολύ καλό ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς. Και από τη στιγμή που έχουν ανοίξει και τα καταστήματα, θα μπορούσε να είναι ανοιχτή και η άθληση σε ανοιχτούς χώρους».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επανεκκίνησης και των πρωταθλημάτων, είπε τα εξής:

«Δεν νομίζω ότι πλέον είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Δεν προλαβαίνουμε. Είναι ανέφικτο. Δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια και να θέλαμε. Αλλά και το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η χρήση των αποδυτηρίων, κλειστών χώρων δηλαδή. Αυτό είναι ένα θέμα. Πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε; Στην προπόνηση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν τα αποδυτήρια. Δεν γίνεται όμως να συμβεί το ίδιο και στα επίσημα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου