Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νίσυρος

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νίσυρος

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Νίσυρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4120 ΦΟΡΕΣ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Νισύρου σύμφωνα με σχετική απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειου Παπαγεωργίου.

Αναλυτικότερα στην απόφασή του αναφέρονται τα εξής

Aποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νισύρου της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών (πλημμύρες, κατολισθήσεις κ.λ.π.) που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι, έντονες βροχοπτώσεις, κλπ) που εκδηλώθηκαν στις 25 Ιανουαρίου 2021 στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 26 Ιουλίου 2021. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"