Κέρδισε την προσφυγή ο Φράγκος

Κέρδισε την προσφυγή ο Φράγκος

Κέρδισε την προσφυγή ο Φράγκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 383 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά του Ασπρόπυργου ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου Μιχάλης Φράγκος. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ τον δικαίωσε για τα δεδουλευμένα του και καλεί τον σύλλογο της Δυτικής Αττικής να του καταβάλει χρήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή ο παίκτης αγωνίζεται στην Κυπριακή ΠΕΕΚ. Αναλυτικά, η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει τα εξής:
«Δέχεται την από 20.11.2020 έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Φράγκου του Κωνσταντίνου κατά της Π.Α.Ε. Ένωση Πανασπροπυργιακού Α.Ο.- Δόξα Ασπροπύργου Α.Ο. και της υπ’ αριθ. 369/2020 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ’ αριθ.369/2020 απόφαση της ανωτέρω Επιτροπής. Κρατεί και δικάζει την κρινόμενη από 01.07.2020, υπ’ αριθ. πρωτ. 12660/2020, προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή.

Υποχρεώνει την ΠΑΕ Πανασπροπυργιακού Α.Ο.- Δόξα Ασπροπύργου Α.Ο. να καταβάλει στον Μιχαήλ Φράγκου του Κωνσταντίνου το συνολικό ποσό των δύο χιλιάδων τριακοσίων τριάντα εννέα ευρώ και εικοσιπέντε λεπτών του ευρώ (2.339,25), ευρώ με το νόμιμο τόκο από την κοινοποίηση της προσφυγής του και μέχρι την εξόφλησή του».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”