Από τις «εξετάσεις» στο ΣΕΦ ο στίβος θα βγει κερδισμένος

Από τις «εξετάσεις» στο ΣΕΦ  ο στίβος θα βγει κερδισμένος

Από τις «εξετάσεις» στο ΣΕΦ ο στίβος θα βγει κερδισμένος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Και τώρα η ώρα της αλήθειας για τον ελληνικό στίβο με τις «εξετάσεις» του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τη διεξαγωγή εκεί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μετά κόπων και βασάνων… Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται (παρά το ολικό απαγορευτικό στην Αττική) λόγω του ότι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας επιδιώκουν επίτευξη ορίων πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου του Τορούν, που για… κακή τύχη κάποιων δεν έχει ματαιωθεί ούτε έχειαναβληθεί και θα γίνει κανονικά από τις 4 έως και τις 7 Μαρτίου.

Εδώ τώρα ο ΣΕΓΑΣ θα δείξει πόσα… απίδια βάζει ο σάκος κι αν θα είναι σε θέση ν’ αντεπεξέλθει χωρίς «παρατράγουδα» στην πρόκληση αυτή. Να μην φανεί, ρε παιδάκι μου, ότι η συνάντηση του διημέρου έγινε απλώς για να …γίνει.

Αν διαβάσει κανείς το υγειονομικό πρωτόκολλο, εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ, θα διαπιστώσει πως δεν συντάχθηκε στο …πόδι και είναι τόσο αυστηρό όσο θα ‘ταν αν είχαμε να διοργανώσουμε αγώνες υπό συνθήκες πολέμου.

Οι «εξετάσεις» θα ‘ναι λοιπόν δύσκολες, αν και μπορώ να υποθέσω από τώρα ποιοι παρακαλάνε να γίνουν όλα μαντάρα μπας και βρουν πρόσφορο έδαφος δράσης… Σίγουρα έχουν …ξενερώσει κι άλλοι πολλοί από τη μη συμμετοχή ικανών Δωδεκανήσιων αθλητών κι αθλητριών, δεν γινόταν αλλιώς όμως και το ξεκαθάρισε ο ΣΕΓΑΣ από την αρχή.

Στους αγώνες αυτούς έχουν θέση μόνο όσοι βρίσκονται ήδη ψηλά με βλέψεις γι’ αγώνες εκτός συνόρων μέσα στο 2021. Κανονικά θα ‘πρεπε να ‘μαστε και χαρούμενοι που έχουμε αθλητές-αθλήτριες επιπέδου, γιατί με τις τωρινές συνθήκες ίσως να μη βλέπαμε δικό μας ούτε για δείγμα στο ΣΕΦ.

Όλα τα ζήσαμε, ας το υποστούμε κι αυτό, έστω μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ και θα κάνουμε μετά πια, από την Κυριακή τη «σούμα». Θα τα βάλουμε κάτω μπας και διαπιστώσουμε τι είχαμε και τι χάσαμε και να ‘στε σίγουροι πως, ακόμα κι αυτή την περίοδο της κρίσης, της νέας μάλλον κρίσης, ο στίβος θα βγει κερδισμένος.

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου