Για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών κατηγορείται 60χρονος

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών κατηγορείται 60χρονος

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών κατηγορείται 60χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1370 ΦΟΡΕΣ

Υπεβλήθηκαν μηνύσεις εναντίον του στην εισαγγελεία

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται 60χρονος στη Ρόδο.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά τις μηνύσεις που υπέβαλαν χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, τα δύο ενήλικα πλέον κορίτσια, τα οποία μάλιστα έχουν και συγγενική σχέση μεταξύ τους, διά της δικηγόρου τους κας Μύριαμ Τομαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράξεις από τον 60χρονο φέρονται να έγιναν αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμη οι δύο κοπέλες ήταν ανήλικες και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από την ηλικία των 9 έως 12 ετών για την πρώτη και από τα έξι έως τα δώδεκα χρόνια για τη δεύτερη. Σήμερα οι δύο κοπέλες είναι 18 και 24 ετών αντίστοιχα και αποφάσισαν να «σπάσουν» τη σιωπή τους και να μιλήσουν για όσα έζησαν, έχοντας στο πλευρό τους τους γονείς τους.

Όπως αναφέρεται στις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί, οι δύο κοπέλες ζούσαν σε χωριό της Ρόδου με την οικογένειά τους και ο 60χρονος ήταν στενός οικογενειακός φίλος των γονιών τους. Βάσει των καταγγελιών, ο ίδιος είχε την ευκαιρία να βρίσκεται στο σπίτι των κοριτσιών αλλά και να πηγαίνει μαζί τους βόλτες κ.λπ.

Έτσι φέρεται ότι εκμεταλλευόμενος το γεγονός της συχνής επαφής του με τα κορίτσια προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους και μάλιστα, όπως τον καταγγέλλουν, για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο 60χρονος φέρεται επίσης ότι προέβαινε στις αγορές διαφόρων μικρών δώρων τα οποία στη συνέχεια έδινε στα κορίτσια, ενώ τους συμβούλευε να μην μιλούν για όσα γίνονταν πουθενά αλλά ούτε και μεταξύ τους. Μάλιστα η 24χρονη στη μήνυσή της αναφέρει, εκτός των άλλων, συγκεκριμένο περιστατικό κατά το οποίο ο 60χρονος ενέπλεξε μία φορά και τον γιο του στις πράξεις που έκανε μαζί της.

Οι μηνύσεις κατατέθηκαν χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ ήδη οι δύο κοπέλες έχουν προβεί σε παράσταση δήλωσης υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του 60χρονου, διά της δικηγόρου κας Μύριαμ Τομαρά.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών