Διαγόρας: Επικίνδυνη έξοδος στη Νίκαια

Διαγόρας:  Επικίνδυνη έξοδος στη Νίκαια

Διαγόρας: Επικίνδυνη έξοδος στη Νίκαια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια καλείται να δώσει σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος στη 1.30 μ.μ. «δοκιμάζεται» στη Νίκαια από τον τοπικό Ιωνικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, θέλουν να «ρεφάρουν» επιστρέφοντας στις επιτυχίες απέναντι σε μια από τις φιλόδοξες ομάδες της κατηγορίας. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει πολλές δυσκολίες, ωστόσο οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν πτοούνται και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά και σημαντικά αποτελέσματα παραμένοντας έτσι κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κ. Θεοδοσιάδης καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα μιας και ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αυγενικού, Γεωργίου, Καρατάσιο και Σελιωνατάκη οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αλλά και για τον Κωστούλα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

-Ο Κώστας Κοτσάνης από τον Σύνδεσμο της Δράμας θα διευθύνει τη σημερινή πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. «Βοηθοί» του θα είναι οι Βασίλης Παγούρας από τη Βοιωτία και Θεόδωρος Γουρνιάς από την Ανατολική Αττική. «Τέταρτος» ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολική Αττική) ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Σπύρος Τομαράς από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Εκτός της αναμέτρησης του Διαγόρα, σήμερα διεξάγονται όλα τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. Οι υπόλοιπες λοιπόν αναμετρήσεις είναι οι ακόλουθες:
Απόλλων Λάρισας-ΟΦ Ιεράπετρας (1.30 μ.μ.)
Καραϊσκάκης Άρτας-Παναχαϊκή (3 μ.μ.)
Δόξα Δράμας-Τρίκαλα (3 μ.μ.)
Εργοτέλης-Χανιά (3 μ.μ.)
Ξάνθη – Λεβαδειακός (3.30 μ.μ.)

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα