Προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού στον Διαγόρα

Προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού στον Διαγόρα

Προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών κάνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Διαγόρα ενόψει του πολύ δύσκολου μεθαυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν ρίξει την ψυχολογία των παικτών, με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του να πιστεύουν πολύ πάντως στις δυνατότητες των παικτών τους και να είναι αισιόδοξοι ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η ομάδα τους θα κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα την βοηθήσει και ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που απαιτεί μεγάλη προσοχή και προσήλωση από τους «κυανέρυθρους»" καθώς παίζουν με μια ομάδα ικανή να τους κάνει τη ζημιά αν βρει το κατάλληλο έδαφος.

Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα
Η ομάδα του νησιού μας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για ένα ακόμα παιχνίδι.

Το καινούργιο που προστέθηκε είναι το Αλάεθ ο οποίος κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της χώρας του (Ανδόρα) προκειμένου να συμμετάσχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, οπότε δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

«Εκτός» θα είναι φυσικά οι τραυματίες Αυγενικού και Καρατάσιος ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Ρουγγάλα και Γεωργίου και όπως φαίνεται θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το μόνο ευχάριστο θα έλεγε κανείς πως είναι του Σελινιωτάκη ο οποίος επιστρέφει στο παιχνίδι αυτό.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”