Πρόσληψη ειδικής συνεργάτιδας από τον δήμαρχο

Πρόσληψη ειδικής συνεργάτιδας από τον δήμαρχο

Πρόσληψη ειδικής συνεργάτιδας από τον δήμαρχο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 793 ΦΟΡΕΣ

Στην πρόσληψη ειδικής συνεργάτιδας προέβη ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης. Στην απόφασή του, υπογραμμίζει συγκεκριμένα υπογραμμίζει, τα εξής:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Προσλαμβάνουμε την Ειρήνη ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ του Γεωργίου, πτυχιούχο Νομικής, εν ενεργεία Δικηγόρος, ως Ειδική Συνεργάτιδα για την επικουρία του Δημάρχου, κατά την άσκηση των καθηκόντων της.
Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Το αντικείμενο των καθηκόντων της, είναι η συνεπικουρία στο έργο του Δημάρχου, θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, (γραπτά ή προφορικά) που αφορούν ειδικότερα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (π.χ. διοικητικού δικαίου, αστικού-εμπορικού δικαίου) και σχετίζονται με τις αρμοδιότητες και τις λειτουργίες του Δήμου καθώς και την εν γένει παρακολούθηση των νομικών ενεργειών του Δήμου.

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Οι συνολικές δαπάνες μισθοδοσίας και εργοδοτικών εισφορών προϋπολογίζονται σε 30.000,00 € και 7.500,00 € αντίστοιχα, οι οποίες θα βαρύνουν τους Κ.Α. 00-6031.0001 και Κ.Α. 00-6053.0001 αντίστοιχα του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2021.
Ο Δήμαρχος Ρόδου
Αντώνης Β. Καμπουράκης».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη