Στέφανος Μυριαλλής: «Έπρεπε να βγουν πρωταθλητές»

Στέφανος Μυριαλλής: «Έπρεπε να βγουν πρωταθλητές»

Στέφανος Μυριαλλής: «Έπρεπε να βγουν πρωταθλητές»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος –έστω και μέσω κλήρωσης- προκειμένου να βγει πρωταθλητής από την Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Λίνδου Στέφανος Μυριαλλής.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Όσον αφορά την ακύρωση της χρονιάς το περιμέναμε όλοι. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν τι θα γινόταν με τους πρωταθλητές και τους υποβιβασμούς. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο βέβαια. Για εμένα θα ήταν πιο σωστό να γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα έστω μεταξύ αυτών που ενδιαφέρονταν ούτως ώστε να βγει ο πρωταθλητές.

Ο Κλεόβουλος δεν θα ήταν βέβαια μέσα σε αυτές τις ομάδες που θα έπαιρναν μέρος. Θα ήταν καλό όμως για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο να μπορούσε να βγάλει μια ακόμα ομάδα στη Γ’ Εθνική. Κάτι έπρεπε να γίνει για να βγει ο πρωταθλητής. Έστω και μέσω κλήρωσης. Αυτή είναι η άποψ;h μου. Ό,τι ζούμε είναι πρωτόγνωρο. Κανένας δεν έχει την εμπειρία να πει αν είναι σωστό ή λάθος».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν εξακολουθεί να σκέφτεται την παραίτηση από τη θέση του προέδρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, απάντησε ως εξής:

«Σκεφτόμουν κάποιες φορές να τα παρατήσω. Να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου. Τους τελευταίους όμως μήνες έχω καταλάβει πόσο μου λείπει το ποδόσφαιρο. Όταν μπλεχτείς με ένα μεράκι, όταν το χάνεις καταλαβαίνεις πόσο σου αρέσει. Και προφανώς δεν είμαι ο μόνος. Έχει πολύ κόσμο που του λείπει το ποδόσφαιρο.

Ο κ. Μυριαλλής μίλησε και για το θέμα των παρεμβάσεων που γίνονται φέτος στα γήπεδα της περιοχής μας:
«Συγχαρητήρια στους αρμόδιους για την προσπάθεια που κάνουν να φτιαχτούν τα γήπεδα παρά το ότι δεν έχουμε αγώνες. Κάποια στιγμή είχα πει ότι εμείς οι πρόεδροι θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε να γίνουν τα γήπεδα των άλλων ομάδων πρώτα και μετά των δικών μας.

Οι παίκτες μας δεν παίζουν μόνο στα δικά μας γήπεδα. Τι να το κάνω εγώ να έχω τέλειο γήπεδο και να μετά να πηγαίνω σε ένα γήπεδο με προβλήματα; Όλες οι ομάδες βέβαια έχουμε προβλήματα στα γήπεδά μας και εκφράζουμε παράπονα αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας και να θέλουμε το συνολικό καλό. Ειλικρινά χαίρομαι που φέτος γίνονται σημαντικές προσπάθειες βελτίωσης των γηπέδων. Και πιστέψτε με δε ζηλεύω και δε λέω ότι κακώς γίνονται και θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στο γήπεδο της ομάδας μας».

Αναφερόμενος στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, είπε:
«Κανείς δεν έχει την εμπειρία να πει τι θα γίνει με αυτόν τον κορωνοïό. Αν σε μια ομάδα κολλήσουν τον ιό και γίνει και κάτι σοβαρό, ποιος θα αναλάβει το ψυχολογικό κόστος που θα προκύψει στους ανθρώπους αυτούς.

Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να βρεθεί ένας τρόπος ούτως ώστε να εξασφαλιστεί ότι του χρόνου θα παίξουμε κανονικά. Το τι θα γίνει τη νέα χρονιά θα είναι σε συνάρτηση με την εξέλιξη της επιδημίας. Θεωρώ ότι καλώς ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα καθώς εκείνη τη στιγμή ήταν σαφώς πιο καλά τα πράγματα. Και τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουμε λογικά κανονικά και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”