Ζωοκλοπή καταγγέλθηκε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία

Ζωοκλοπή καταγγέλθηκε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία

Ζωοκλοπή καταγγέλθηκε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1156 ΦΟΡΕΣ

Έχει παραγίνει το κακό, λένε κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής

Καταγγελία κατ’ αγνώστων έκανε στον αστυνομικό σταθμό της Σαλάκου, κάτοικος της περιοχής η οποία μαζί με τον σύζυγό της διατηρούν κτηνοτροφική μάντρα, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα έκαναν... φτερά από το μαντρί περισσότερα από 50 πρόβατα.

Στην επιστολή της προς την αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο και την εισαγγελία Ρόδου, αναφέρεται ότι «στην ευρύτερη περιοχή Προφήτη Ηλία σε ιδιόκτητο περιφραγμένο ακίνητο στη θέση «Μεστά», διατηρεί νόμιμα με δηλωμένα και σημασμένα με ενώτια από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δωδεκανήσου 118 πρόβατα, εκ των οποίων περί τα 100 θηλυκά.
Κατά καιρούς διαπιστώθηκε εξαφάνιση μεγάλου αριθμού των ζώων το οποίο και σας είχε καταγγείλει προφορικά.

Στις 10/02/2021 το απόγευμα διαπίστωσε επίσης ότι είχαν εξαφανιστεί τουλάχιστον 30 μικρά πρόβατα, 15 κιλών περίπου το καθένα (γεννημένα την περίοδο Οκτωβρίου 2020) τα οποία μάλιστα το πρωί της προηγούμενης ημέρας (09/02/2021) είχε ταΐσει ο σύζυγός της.

Παρά την αναζήτηση αυτών στην ευρύτερη περιοχή του Προφήτη Ηλία εντόπισε στο κοπάδι ορισμένα μικρά μόνο αμνοερίφια και έλειπαν τα 20 μεγαλύτερα».
Και καταλήγει η αναφορά: «Την επόμενη ημέρα που ο σύζυγός μου επισκέφθηκε και πάλι τα ζώα για να τα ταΐσει, σε ακίνητο πλησίον του δικού μας που εκτρέφουμε τα άνω αμνοερίφια, βρέθηκαν τροφές καλαμποκιού και νωπά σημάδια εισόδου ζώων και αυτοκινήτου.

Κατόπιν αυτών καταγγέλλοντας την άνω πράξη ζωοκλοπής από άγνωστους σε εμένα δράστες, παρακαλώ να διερευνήσετε στο πλαίσιο των καθηκόντων σας αν πράγματι τις ημέρες εκείνες σφαγιάστηκαν στα περιφερειακά σφαγεία ή πωλήθηκαν από κάποιους ανάλογος αριθμός αμνοεριφίων».

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες