Ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. αλλάζει την «όψη» της Λειβάδας

Ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. αλλάζει την «όψη» της Λειβάδας

Ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. αλλάζει την «όψη» της Λειβάδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Χάρις στις συντονισμένες προσπάθειες αθλητικής ανάπτυξης του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ., η περιοχή της Λειβάδας θα μπορεί να υδροδοτείται κανονικά και φυσικά το ανοικτό γηπεδάκι μπάσκετ εκεί θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει, μετά και την πλήρη ανακαίνισή του. Εδώ και χρόνια υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, αφού το νερό δεν μπορούσε να φτάσει μέσω των υφιστάμενων εγκαταστάσεων στο συγκεκριμένο σημείο έξω από τον Αρχάγγελο, αλλά μετά από τις κινήσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΡ, Βασίλη Μανέττα, πραγματοποιούνται ήδη από το προσωπικό της επιχείρησης οι απαραίτητες εργασίες. Το αίτημα είχε διατυπωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλωστε από τη διοίκηση του μπασκετικού συλλόγου κι όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για τη γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής εκεί. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. για την εξέλιξη αυτήν:

«Η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει και δημόσια τις ευχαριστίες της στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Βασίλη Μανέττα, για την υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε έναντι του σωματείου για την αναβάθμιση του συστήματος ύδρευσης στη Λειβάδα, με τρόπο που όχι μόνο θα στηρίξει τη λειτουργία των υφιστάμενων και μελλοντικών αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα στην περιοχή.

Το αίτημα είχε διατυπωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. στο γραφείο του κου Μανέττα, παρουσία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Αθλητισμού Νίκου Νικολή και του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρου Κολιάδη.
Από σήμερα το πρωί, το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή του το συντομότερο».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”