Διαδικτυακή ημερίδα στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Διαδικτυακή ημερίδα στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Διαδικτυακή ημερίδα στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 519 ΦΟΡΕΣ

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ρόδου προσαρμοζόμενο στη συγκυρία της εποχής πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διαδικτυακή ημερίδα την Πέμπτη 15/04/2021 με ομιλητές τον Δρ. Παναγιώτη Σταμάτη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου που εισηγήθηκε το θέμα: «Η επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον την εποχή του COVID-19» και τη Δρ. Ελένη Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου που εισηγήθηκε το θέμα: «Η ψυχική ανθεκτικότητα της οικογένειας και του σχολείου την εποχή του COVID-19».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών ώστε να ανταποκριθούν στον ρόλο του «Συβούλου σχολικής Ζωής» και την παρακολούθησαν επίσης διαδικτυακά οι μαθητές και γονείς του σχολείου.
«Ευχαριστούμε τους αξιότιμους καθηγητές για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους στην κατάρτιση των συναδέλφων και προσδοκούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων