Τηλεδιάσκεψη για το καλεντάρι της τοπικής ποδηλασίας

Τηλεδιάσκεψη για το καλεντάρι της τοπικής ποδηλασίας

Τηλεδιάσκεψη για το καλεντάρι της τοπικής ποδηλασίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Από αύριο θα είναι γνωστές οι περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τους αγώνες ποδηλασίας μέσα στο καλοκαίρι, αφού σήμερα το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή του προέδρου της ΤΕ Δωδεκανήσου, Ιωάννη Παπασταματάκη κι εκπροσώπων των σωματείων.

Μέσα στον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλη είχαν ορισθεί αγώνες τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω, με τα σωματεία της δεύτερης φέτος ν’ αναλαμβάνουν τη φιλοξενία αρκετών διασυλλογικών συναντήσεων. Το απαγορευτικό, ωστόσο, εξαιτίας της καραντίνας μες στην πανδημία αποτέλεσε τροχοπέδη με αποτέλεσμα ν’ αναβληθούν αρκετές απ’ αυτές.

Από ‘δω και πέρα, ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο να διοργανωθούν όλοι οι διασυλλογικοί αγώνες, λαμβάνοντας υπόψη πως θα προγραμματιστούν κατά προτεραιότητα τα τοπικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα που είναι και τα σημαντικότερα.

Αναλόγως των προθέσεων των σωματείων, λοιπόν, θα προκύψει και το καλεντάρι για τα Δωδεκάνησα, με τους αγώνες να είναι διαφορετικοί πια από τις προηγούμενες χρονιές, μιας και θα πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.