'Εκλειψη: Ρομάντζο που... δαγκώνει!

'Εκλειψη: Ρομάντζο που... δαγκώνει!

'Εκλειψη: Ρομάντζο που... δαγκώνει!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Βαμπίρ και λυκάνθρωποι ενώνονται για χάρη του έρωτα στην πολυαναμενόμενη «Έκλειψη», την τρίτη ταινία του εφηβικού ρομαντικού έπους «Λυκόφως» που γέννησε η φαντασία της Stephenie Meyer, με τους Kristen Stewart, Robert Pattinson και Taylor Lautner...

Γράφει ο Σπύρος Θωμόπουλος

Το Μουντιάλ καλά κρατεί ακόμα, το ίδιο και η «θηλυκή» αντεπίθεση στις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού και οι δύο πρεμιέρες της εβδομάδας απευθύνονται στο γυναικείο κοινό.

Σίγουρα την εμπορική κίνηση θα μονοπωλήσει η βαρετά κοριτσίστικη «Έκλειψη» («The Twilight Saga: Eclipse», 2010), η τρίτη ταινία του ρομαντικού έπους «Λυκόφως» με τους Kristen Stewart, Robert Pattinson και Taylor Lautner, σε σκηνοθεσία David Slade. Τι κι αν η ταινία προδίδεται από το συντηρητισμό και την απάθειά της, οι ορδές των έφηβων θαυμαστριών της έχουν ήδη τα εισιτήρια στο χέρι...

Για ένα ευρύτερο γυναικείο κοινό, η ρομαντική κομεντί «The Rebound» (2009) του Bart Freundlich με τους Catherine Zeta-Jones και Justin Bartha, θα αποδεικνυόταν ιδανική ανάλαφρη επιλογή αν είχε περισσότερο θάρρος και δεν αυτοκτονούσε με το αταίριαστα γλυκανάλατο φινάλε.

Τέλος, βγαίνουν σε επανέκδοση η αριστουργηματική λυρική «Αταλάντη» («L’ Atalante», 1934) του πρόωρα χαμένου Jean Vigo, μια από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία του σινεμά, η ευφυέστατα ξεκαρδιστική «Πρώτη Σελίδα» («The Front Page», 1974) του μαέστρου της κωμωδίας Billy Wilder, με τους Jack Lemmon και Walter Matthau σε μεγάλα κέφια, και η συμπαθέστατη κομεντί... μυστηρίου «Ραντεβού Στο Παρίσι» («Charade», 1963) του Stanley Donen, με την Audrey Hepburn και τον Cary Grant.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!