Χ. Κόκκινος: "Η αλλεργία της Περιφερειακής Αρχής για συνεργασία με επιστημονικούς φορείς συνεχίζεται"

Χ. Κόκκινος: "Η αλλεργία της Περιφερειακής Αρχής για συνεργασία με επιστημονικούς φορείς συνεχίζεται"

Χ. Κόκκινος: "Η αλλεργία της Περιφερειακής Αρχής για συνεργασία με επιστημονικούς φορείς συνεχίζεται"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 829 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση σχετικά με την Περιφερειακή Αρχή και τη συνεργασία της με τους επιστημονικούς φορείς των νησιών μας, εξέδωσε ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου παραμένει "αλλεργική" σε συνεργασίες με επιστημονικούςφορείς των νησιών μας . Το νέο κρούσμα αποκλεισμών εμφανίστηκε στην πολύπαθη από COVID - 19 Κάλυμνο.

Στην πρόσφατηπαρουσία στο νησί του ΥπουργούΠολιτικήςΠροστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά με θέμα την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Προέδρος του ΙατρικούΣυλλόγουΚαλύμνου κ. Μάκης Αποστολάτος δεν προσκλήθηκεστην σύσκεψη που διοργάνωσε το Επαρχείο Καλύμνου ….! Δηλαδή άνθρωποι που είναι στην πρώτηγραμμή της μάχης κατά του COVID – 19 δεν ήταναπαραίτητοι να εκφράσουν τις προτάσεις τους , τις απόψεις τους και τις εμπειρίες τους και να συμβάλλουν με την επιστημονική τους σκέψη στην αντιμετώπιση της πανδημίας….

Στο ίδιοέργοθεατές ( δηλαδήαποκλεισμόςεπιστημονικώνφορέων ) , έχουμεζήσει σε αντίστοιχεςδιαδικασίεςκαθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίαςαλλά και στην περίπτωση του Κτηματολογίου της Ρόδου που αναζητείται ηλύσημετά από εφτά (7) μήνες μη λειτουργίας τους ….

Αν προσθέσουμε και την καθυστέρηση που υπάρχει στην παράδοσηεξοπλισμού στα ΠεριφερειακάΙατρείαΒαθέωςΚαλύμνου και Ψέριμου και η….παραμονή του στις αποθήκες του Επαρχείου Καλύμνου , είναι εμφανέστατη η <<ελαφρότητα>> που αντιμετωπίζει τα ζητήματα η ΠεριφερειακήΑρχήΝοτίουΑιγαίου και η απουσίαπολίτικωναντανακλαστικών και αποτελεσματικότητας !

ΥΓ : Για πολλούς από εμάς δεν αποτελούν έκπληξη αυτές οι συμπεριφορές . Αντιπεριφερειάρχης για θέματα υγιείας στο Νότιο Αιγαίο δεν έχει σχέση με την Ιατρική Επιστήμη και στα περισσότερα στελέχη της Περιφερειακής αρχής δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο …. Διακρίνονται όμως για την αυταρέσκεια , τον πολιτικό αυταρχισμό και την δημιουργία σκευωριών κατά πολιτικών αντιπάλων ….

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη