Θλίψη και οδύνη σε όλη τη Ρόδο για τον θάνατο πατέρα και γιού

Θλίψη και οδύνη σε όλη τη Ρόδο για τον θάνατο πατέρα και γιού

Θλίψη και οδύνη σε όλη τη Ρόδο για τον θάνατο πατέρα και γιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6313 ΦΟΡΕΣ

Έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή «Γλύστρα»

Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι ολόκληρο το νησί της Ρόδου, εξαιτίας του διπλού θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε χθες το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του πατέρας και γιος.

Η νέα τραγωδία που συγκλονίζει από χθες το νησί μας, γράφτηκε στην περιοχή «Γλύστρα» στη Νότια Ρόδο, όταν οδηγός ημιφορτηγού (4Χ4) που κατευθυνόταν από τη Μαλώνα στο Κιοτάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια το όχημα να βγει εκτός του δρόμου και να σκοτωθεί επιτόπου ο ίδιος και ο συνοδηγός του.
Από τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες προέκυψε ότι ήταν πατέρας και γιος ηλικίας 63 και 22 ετών αντίστοιχα και διέμεναν στη Μαλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 22χρονος επρόκειτο να ξεκινήσει χθες το πρώτο του μεροκάματο σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής «Κιοτάρι» κι ο πατέρας του τον πήγαινε στη δουλειά.
Στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς, αρμόδιοι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, οι οποίοι εξέτασαν με πολλή προσοχή όλα τα δεδομένα για να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο συνάνθρωποί μας.

Ανείπωτη τραγωδία – έφυγαν δύο μαχητές της ζωής
Δεν περιγράφεται με λόγια η νέα αυτή τραγωδία για το νησί μας. Πατέρας και γιος ξεψύχησαν μαζί μετά τη σφοδρή εκτροπή του οχήματός τους. Κανείς δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τα αίτια της τραγωδίας. Στην αστυνομία έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις ψαράδες που βρίσκονταν στο λιμανάκι της περιοχής.

Το χωριό της Μαλώνας, από το οποίο κατάγονταν, βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.
Κι αυτό επειδή η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε ολόκληρη την περιοχή ολόκληρη. Μάλιστα ο 22χρονος νεαρός που έχασε τη ζωή του, ήταν ένας άνθρωπος που έδινε την ψυχή του στον εθελοντισμό και έσπευδε να βοηθήσει κάθε συνάνθρωπό του όταν παρουσιαζόταν ανάγκη.

Ο 22χρονος Γιάννης – Ραφαήλ, ήταν μέλος της ομάδας ειδικών αποστολών του Silver Alert Δωδεκανήσου.
Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας σε πανελλήνιο επίπεδο, εξέδωσε χθες την εξής ανακοίνωση:
Ανακοίνωση του προέδρου του Silver Alert

«Ο Πρόεδρος του Silver Alert της Ελλάδος Γεράσιμος Κουρουκλής, η υπηρεσία και τα μέλη του Silver Alert Δωδεκανήσου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη και Ιωάννη Σαρούκου για τον άδικο και αιφνίδιο χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Ένα επίσης πλήγμα και για την οικογένεια του εθελοντισμού της Ρόδου για τον θάνατο του Ιωάννη Ραφαήλ Σαρούκου, ένα παιδί με ενεργή δράση στον εθελοντισμό έχοντας περάσει από αρκετές ομάδες και τελευταία δραστηριοποιήθηκε στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου.
Σημαντικός λοιπόν ο χαμός του για τη Ροδίτικη κοινότητα από έναν νέο που ο εθελοντισμός κέρδισε το ενδιαφέρον του και συνεισέφερε σε αυτόν ενεργά. Ας αναπαυθεί η ψυχή τους και Καλό Παράδεισο».

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας
Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η αστυνομία αναφέρεται: «Στην οδό Πυλώνας - Κατταβιάς, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με επιβαίνοντες δύο ημεδαπούς ηλικίας 22 και 63 ετών εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ρυθμιστική πινακίδα κυκλοφορίας και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου.»

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους