Ντοκιμαντέρ για την τέλεση γάμων στο νησί της Ρόδου

Ντοκιμαντέρ για την τέλεση  γάμων στο νησί της Ρόδου

Ντοκιμαντέρ για την τέλεση γάμων στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2381 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα γυρίσματα για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Βασίλης Κατερινόπουλος με σκοπό την ανάδειξη της Ρόδου ως προορισμού για την τέλεση γάμων.

Τα επόμενα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Ιουλίου και το τρίτο μέρος θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, ώστε να ετοιμαστεί το ντοκιμαντέρ που θα προβάλλεται από τον χειμώνα σε κάθε διοργάνωση θεματικού τουρισμού, σε εκθέσεις, ειδικές δράσεις για μελλόνυμφους (π.χ. Σαγκάη) αλλά και σε τηλεοπτικά μέσα, όπως το ΝΥtv στη Νέα Υόρκη το οποίο ήδη έχει εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Στην ουσία πρόκειται για ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στο νησί της Ρόδου που σκοπό θα έχει να αναδείξει τις υπέροχες ομορφιές, το τοπίο και τις μοναδικές προτάσεις για τα ζευγάρια που θα προγραμματίσουν τους γάμους τους στην Ελλάδα και ειδικότερα στο νησί μας, φέροντας μαζί τους συγγενείς και φίλους για να γιορτάσουν αυτό το γεγονός.

Σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς διοργανωτές γάμων για τη Ρόδο, από την περασμένη χρονιά όπου είχε προγραμματιστεί και ένα εξειδικευμένο συνέδριο -συμπόσιο στη Ρόδο, το οποίο όμως είχε ακυρωθεί λόγω της πανδημίας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι όλοι όσοι συμβάλλουν στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ που έχει τον τίτλο “Welcome” συμμετέχουν δωρεάν.

Μάλιστα για τα πρώτα γυρίσματα της παραγωγής στήθηκε ένα μεγάλο τηλεοπτικό πλατό στους κήπους του Akti Imperial Deluxe στην Ιξιά.

Φωτισμοί, χρώματα, μοντέλα από το εξωτερικό και την Ελλάδα, μοναδικά νυφικά και εξαιρετική διακόσμηση σε μια συλλογική δουλειά όλων των παραγόντων αποτέλεσαν την αρχή αυτής της συνεργασίας.

Σε δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο κύριος Κατερινόπουλος τόνισε τα εξής: «θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εθελοντές της Ρόδου όπως και στους αγαπημένους μου συνεργάτες που υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια για την ανάδειξη της Ρόδου ως προορισμό νέων ζευγαριών για την τέλεση των γάμων του.

Γνωρίζουμε πως σύντομα το προφίλ του τουρισμού θα αλλάξει. Οι προσπάθειες του Δημάρχου σας κ. Αντώνη Καμπουράκη θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα όπως και του αντιδημάρχου Τουρισμου κ. Κώστα Ταρασλιά. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα έχουμε και την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης σε αυτή την παραγωγή».

Σημειώνεται ότι στη Διεύθυνση Φωτογραφίας είναι ο Νικ Κατερινόπουλος που ήρθε από το εξωτερικό για τα πρώτα γυρίσματα, ενώ συμμετείχαν τα μοντέλα Αλεξάνδρα και Ναταλία από το Ηνωμένο Βασίλειο όπως και ο ηθοποιός Μάικ Ζλοτ από το Σαν Μαρίνο που ήταν ο γαμπρός για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Παρουσιάστρια της παραγωγής ήταν η ανερχόμενη Ροδίτισσα Χρυσάνθη Ατσαλάκη ενώ συμμετείχε και η ηθοποιός μας Πελαγία Γιαλλουράκη.

Τα γυρίσματα πλαισιώθηκαν και με πλάνα μίας μικρής κρουαζιέρας στην περιοχή μας που επιμελήθηκε ο κ. Θάνος Σωτηρίου, καθώς επίσης και με πλάνα από την παραλία του «Έλλη».

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί