Τέσσερις συλλήψεις στην Κάρπαθο για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Τέσσερις συλλήψεις στην Κάρπαθο  για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Τέσσερις συλλήψεις στην Κάρπαθο για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1526 ΦΟΡΕΣ

Τρεις άνδρες και μία γυναίκα που κατοικούν στην Κάρπαθο, έχουν συλληφθεί έως τώρα από το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας που μετέβη στο νησί, κατηγορούμενοι ότι συμμετέχουν σε εγκληματική οργάνωση αλλά και ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής». πρόκειται για έναν 55χρονο και την 45χρονη σύζυγό του, καθώς και δύο άλλους άνδρες ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν προχθές στην Κάρπαθο από κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ., καθώς επίσης και κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών που έφθασαν στο νησί με απόλυτη μυστικότητα πριν από μερικές ημέρες.
Σε ό,τι αφορά την 45χρονη συνελήφθη στην Αθήνα και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ στο πλαίσιο της προανάκρισης της υπόθεσης.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούμενοι επρόκειτο χθες να μεταφερθούν στην Αθήνα προκειμένου να ασκηθούν σε βάρος τους ποινικές διώξεις και να παραπεμφθούν στην ανάκριση, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Κώστα Διακονή.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών της «Ροδιακής», το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ναρκωτικών μετέβη στην Κάρπαθο τις προηγούμενες ημέρες με σκοπό τη διαλεύκανση της υπόθεσης η οποία φέρεται να έχει να κάνει με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αλλά και «ξέπλυμα» βρόμικου χρήματος.

Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκαν ο 55χρονος, ο 33χρονος και ο 38χρονος και συνελήφθησαν, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη της 45χρονης η οποία και «κίνησε» τις υποψίες των Οικονομικών αστυνομικών εξαιτίας των καταθέσεων συγκεκριμένων χρηματικών ποσών που φέρονται να γίνονταν στον λογαριασμό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ροδιακής», ήδη έχει παραγγελθεί η άρση του απορρήτου για τους εμπλεκομένους, ενώ οι ίδιοι φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες όπως αυτές που τους αποδίδονται. Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες των αρμόδιων διωκτικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί αν και κατά πόσο εμπλέκονται και άλλα άτομα από το νησί αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο