Άνοιξε η γη και... κατάπιε τον 83χρονο από την Ψίνθο;

Άνοιξε η γη και... κατάπιε τον 83χρονο από την Ψίνθο;

Άνοιξε η γη και... κατάπιε τον 83χρονο από την Ψίνθο;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4017 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς αποτέλεσμα και χθες οι έρευνες

Σπιθαμή προς σπιθαμή, σε περίμετρο τριών τουλάχιστον χιλιομέτρων, έψαξαν τις τελευταίες 7 ημέρες οι Πυροσβέστες, οι Αστυνομικοί, η ομάδα του SILVER ALERT στο νομό μας, η ΕΘΟΜΑΚ, εθελοντές, συγγενείς και αρκετοί κάτοικοι τον 83χρονο Γιώργο Παπανικολάου από την περιοχή της Ψίνθου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν ούτε το παραμικρό ίχνος του.

Στις έρευνες πήρε μέρος και εξειδικευμένος αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. που ήρθε από την Αθήνα με ειδικό σκύλο για τον σκοπό αυτό, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου χρησιμοποίησε και δύο ελικόπτερα (drone) που έχει δωρίσει στην υπηρεσία ο Δήμος της Ρόδου, με τα οποία ερευνήθηκε από χαμηλό ύψος ολόκληρη η περιοχή, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών τώρα (σε ό,τι αφορά την αναζήτηση) αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας τουλάχιστον. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που συντονίζουν την έρευνα, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα σε ό,τι έχει σχέση με την περίεργη εξαφάνιση του ηλικιωμένου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να εξεταστεί μία ακόμα μεγάλη περιοχή στην οποία εκτιμάται ότι μπορεί να κινήθηκε ο ηλικιωμένος, ενώ στη συνέχεια η έρευνα αναμένεται να χρεωθεί σε αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίοι θα συνδράμουν στη διαδικασία εντοπισμού του άτυχου 83χρονου.

Παράλληλα, οι αρμόδιες αρχές, καλούν τους κατοίκους ή όποιον άλλον διερχόμενο γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου από τις 7 Ιουλίου, να δώσουν πληροφορίες, στην αστυνομία ή στη Γραμμή Ζωής του SILVER ALERT.

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων