Ιππότες: «Περαστικά σου, Αντώνη!»

Ιππότες: «Περαστικά σου, Αντώνη!»

Ιππότες: «Περαστικά σου, Αντώνη!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 404 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται η προσπάθεια που κάνουν οι Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο φροντιστής του συλλόγου Αντώνης Καρούσος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο σύλλογος διοργάνωσε άλλο ένα τουρνουά το οποίο και αυτό πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο Α.Σ. Ιππότες Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν και συνεχίζουν μα στηρίζουν την προσπάθειά μας για τον αγαπημένο φροντιστή του συλλόγου μας! Και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ξεχωριστά για άλλη μια φορά τον ΔΟΠΑΡ, την ΕΠΣΔ και τους συλλόγους που συμμετείχαν: Διγενής, Ευαγόρας, Πάνθηρες, τους εθελοντές ποδοσφαιριστές και τους παλαίμαχους που αφιέρωσαν τον χρόνο τους στο κάλεσμά μας!

Όπως τους εκπροσώπους άλλων ομάδων που στήριξαν με την παρουσία τους τον Ορφέα και τον ΟΦΙ Ιστρίου. Επίσης, όλους τους απλούς ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθειά μας όπως και τους λίγους αλλά καλούς φίλους πολιτικούς που παρευρέθηκαν.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για όσο χρειαστεί να σε δούμε, φίλε μας, αδερφέ μας Αντώνη ξανά γερό και δυνατό! Ευχόμαστε να είσαι γρήγορα κοντά μας!».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου