Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε αγωνίζονται Ραφαέλα Σπανουδάκη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε αγωνίζονται Ραφαέλα Σπανουδάκη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε αγωνίζονται Ραφαέλα Σπανουδάκη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο Τόκιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 717 ΦΟΡΕΣ

Από μεθαύριο θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο, αφού ολοκληρώσει μέρος της προετοιμασίας της στο Μισάτο, η Εθνική μας ομάδα στίβου. Μέλη της είναι ως γνωστόν η Νικόλ Κυριακοπούλου, αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, που θα συμμετάσχει στο επί κοντώ και η Ραφαέλα Σπανουδάκη από τη Ρόδο, μέλος όμως του ΓΣ Ηλιούπολης, με παρουσία στα 100 και τα 200μ.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει ήδη οκτώ μέρες στην Ιαπωνία, αφού ταξίδεψε με το κυρίως γκρουπ της αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η Νικόλ Κυριακοπούλου μόλις τρεις.

Και οι δύο αθλήτριές μας μπορούν να διακριθούν βάσει των δυνατοτήτων τους και του βαθμού δυσκολίας στο αγώνισμά τους, κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων και τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 θα είναι αυστηρότατα κι αφορούν όλα τα μέλη των αποστολών.

Πρώτη στη «μάχη» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Ιουλίου και ώρα 5.40 τον αγώνα της στα προκριματικά των 100μ., με τον ημιτελικό να είναι προγραμματισμένος την επομένη στις 13.15 και τον τελικό την ίδια μέρα στις 15.50.

Η αθλήτρια από τη Ρόδο που ανήκει στον ΓΣ Ηλιούπολης θα συμμετάσχει στα προκριματικά των 200μ. τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 4.30, ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 13.25 και ο τελικός την επομένη στις 15.50.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) θ’ αγωνιστεί στα προκριματικά του επί κοντώ τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 13.20, ενώ ο τελικός θα γίνει την Πέμπτη 5 Αυγούστου την ίδια ώρα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.