Ιάλυσος: Ψάχνει να βρει τη λύση

Ιάλυσος: Ψάχνει να βρει τη λύση

Ιάλυσος: Ψάχνει να βρει τη λύση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Οι δυσκολίες που εκ των πραγμάτων προκύπτουν ενόψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, είναι το βασικό θέμα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα και τη διοίκηση της ΠΑΕ Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» που αναγκάζονται να μπουν σε έναν …γραφειοκρατικό κυκεώνα, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσουν πολλά έξοδα (και χωρίς τα απαιτούμενα έσοδα, η αλήθεια), ψάχνουν να βρουν τον τρόπο προκειμένου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου ο σύλλογος να μπορέσει να είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη ενόψει της νέας χρονιάς.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουν στη διάθεσή τους όλες οι ομάδες προκειμένου να είναι εντάξει με τις προσταγές της κυβέρνησης. Και όπως μπορεί πολύ εύκολα να αντιληφθεί κανείς, δεν μπορεί μέσα σε ένα καλοκαίρι, από τη μια στιγμή στην άλλη, οι ΠΑΕ να μπουν σε μια σαφώς πιο αυστηρή και επίπονη διαδικασία.

Το μετοχικό κεφάλαιο αλλά και η εγγυητική επιστολή είναι και για τον Ιάλυσο δυο δυνατοί γρίφοι με την ομάδα του νησιού μας να χρειάζεται βέβαια και τις απαραίτητες βοήθειες προκειμένου να μπορέσει να τα καλύψει. Από τη δική του πλευρά ο κ. Χατζηνικήτας είναι διατεθειμένος να καλύψει τόσο την εγγυητική επιστολή όσο και το μισό μετοχικό κεφάλαιο.

Στην ουσία δηλαδή απομένει το άλλο μισό. Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει προγραμματίσει μια σειρά επαφών με επιχειρηματίες εκτός Ρόδου οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται ίσως ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Είτε ως χορηγοί, είτε όμως και πιο ενεργά με κάποιο πόστο μέσα στο νέο Δ.Σ. Σε κάθε περίπτωση, η καταληκτική ημερομηνία που έχει στη διάθεσή του ο Ιάλυσος είναι η Δευτέρα 2 Αυγούστου. Μέχρι τότε έχει το περιθώριο από την Επιτροπή.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή