Τμήμα πεζοπορίας και πάλι στον Κλεάνθη

Τμήμα πεζοπορίας και πάλι στον Κλεάνθη

Τμήμα πεζοπορίας και πάλι στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει ότι λειτουργεί και πάλι τμήμα πεζοπορίας εξέδωσε η διοίκηση του Κλεάνθη Παραδεισίου.

Υπεύθυνοι μάλιστα θα είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου Σάββας Καραβόλιας και ο ποδοσφαιριστής Σάββας Πολυμένωφ. Το πλήρες ενημερωτικό κείμενο αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανέναρξη τμήματος Πεζοπορίας-Ορειβασίας με Υπεύθυνους του τμήματος τους Καραβόλια Σάββα και Πολυμένωφ Σάββα.

Λίγοι θα γνωρίζουν πως από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σωματείου μας υπήρχε τμήμα πεζοπορίας, όμως με την πάροδο των χρόνων σταμάτησε.

Με χαρά επομένως δεχθήκαμε την πρόταση από τους Σάββα Καραβόλια και Σάββα Πολυμένωφ να επαναλειτουργήσει το τμήμα Πεζοπορίας -Ορειβασίας με βασικό στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν την φύση και νέα μονοπάτια πάντα με ασφάλεια και την απαραίτητη γνώση.

Ως διοίκηση του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε πολύπλευρη δράση, ώστε να δώσουμε μια νέα πνοή στο χωριό μας και όχι μόνο».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου