Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Στις προπονήσεις επανήλθαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν προκειμένου να πάρουν μερικές ανάσες.

Ύστερα από ένα κοπιαστικό πρόγραμμα που έγινε στα Χάνια Πηλίου δικαιούνταν δυο ημέρες ξεκούρασης για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Στον ίδιο χώρο θα γίνει και η σημερινή με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου να έχει βγάλει ήδη πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του. Περιμένει να δει και κάποια ακόμα πράγματα στα φιλικά που θα ακολουθήσουν και θα γίνουν επί ροδιακού εδάφους.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη όπου οι «πράσινοι «θα αντιμετωπίσουν τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, η Ρόδος δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο και αυτό ασφαλώς είναι πολύ ενθαρρυντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας της προετοιμασίας. Μεγάλος στόχος είναι βέβαια να μπορέσει η ομάδα να είναι πανέτοιμη όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 που αναμένεται με πολύ μεγάλη αγωνία απ’ όλους.

-Ο Θεοδωράκης είναι ουσιαστικό το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο ποδοσφαιριστής έχει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή. Ο παίκτης θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις σε μερικές ημέρες.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου