Σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα παραδοθεί το βιβλίο του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου

Σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα παραδοθεί το βιβλίο του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου

Σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα παραδοθεί το βιβλίο του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 325 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε συνάντηση με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Δωδεκανήσου

Συνάντηση με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ.κ. Χαράλαμπο Ψαρά (Α’ βάθμιας) και Ιωάννη Παπαδομαρκάκη (Β’ βάθμιας) είχαν το πρωί της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (τμήμα Δωδεκανήσου), Σάββας Χατζησάββας, καθώς και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ, Μιχάλης Χαροκόπος, στο πλαίσιο παράδοσης του ιστορικού λευκώματος-βιβλίου, το οποίο περιλαμβάνει την ιστορία των 70 ετών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Ρόδου.

Στη συνάντηση που παρευβρέθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, δημοσιογράφος Μιχάλης Μαστής, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης των βιβλίων αυτών σε όλες τις βαθμίδες των σχολείων της Ρόδου και της Σύμης.

«Είμαστε υπερήφανοι που σήμερα παραδίδουμε στα σχολεία μας, ένα τέτοιο έργο, που αντιστοιχεί στους αγώνες και τις αγωνίες χιλιάδων συμπατριωτών μας, τα τελευταία 70 χρόνια, οι οποίοι συγκρούστηκαν, διεκδίκησαν και κατάφεραν να κερδίσουν με το σθένος και τις προσπάθειές τους ένα καλύτερο «αύριο» αλλά και να δείξουν σε όλους εμάς τους νεότερους ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

Αντίστοιχα, στη σπουδαιότητα να μελετήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί τμήμα της ιστορίας του τόπου μας, μέσα από το βιβλίο αυτό, αναφέρθηκαν και οι προϊστάμενοι εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, οι οποίοι μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραδώσουν στους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων το λεύκωμα-βιβλίο, έτσι ώστε να ενταχθεί στη συνέχεια στη βιβλιοθήκη των Δημοτικών-Γυμνασίων και Λυκείων και να είναι προσβάσιμο και αξιοποιήσιμο από την εκπαιδευτική κοινότητα. Συνολικά αναμένεται να παραδοθούν στα σχολεία του νησιού μας και της Σύμης, περισσότερα από 150 βιβλία».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη