Χρυσόστομος Χάσταλης: «Πιο ισορροπημένος ο όμιλός μας»

 Χρυσόστομος Χάσταλης: «Πιο ισορροπημένος ο όμιλός μας»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Πιο ισορροπημένος ο όμιλός μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 229 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι ο 1ος όμιλος της Α’ Κατηγορίας, στον οποίο συμμετέχει και η ομάδα του θα είναι σαφώς πιο ισορροπημένος, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Χρυσόστομος Χάσταλης.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε τα ακόλουθα: «Οι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό, αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο δικός μας όμιλος είναι πολύ πιο ισορροπημένος. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, άρα θα είναι και αμφίρροπα».

Σε ερώτηση για το τι θέλει να κάνει τελικά ο Ηρακλής, απάντησε ως εξής: «Ο Ηρακλής θέλει να είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και όποιος συμμετέχει σε αυτή την ομάδα να είναι υπερήφανος. Αν τώρα έρθει το πρωτάθλημα, ή η πρώτη δυάδα και τα play off, είναι κάτι που αποτελεί δεύτερο στόχο μας».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας (2 - 2 στη Μαλώνα με τον Άγιο Γεώργιο) είπε τα ακόλουθα:
«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και συνολικά από το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Αγωνιστήκαμε σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι συνολικά ήμασταν καλύτεροι. Βέβαια όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με βάση αυτό ίσως μπορούμε να πούμε ότι η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Έτοιμος να επιστρέψει ο Επιφάνης
Ο Μπάμπης Επιφάνης αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα ενόψει της συνέχειας. Ο παίκτης που δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα λόγω προβλήματος τραυματισμού, δείχνει ότι είναι έτοιμος να ενισχύσει από εδώ και πέρα τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Μάριος Βουτσινάς που έχει πάθει διάστρεμμα πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα