Παναγιώτης Ζούνης: «Μας έδωσε καλή ψυχολογία»

Παναγιώτης Ζούνης: «Μας έδωσε καλή ψυχολογία»

Παναγιώτης Ζούνης: «Μας έδωσε καλή ψυχολογία»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι η νίκη επί του ΑΕΡΑ έδωσε πολύ καλή ψυχολογία στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας, εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης.

Ο ίδιος σε μια ...έκρηξη ειλικρίνειας τόνισε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό το ξεκίνημα απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΑΕΡΑ», και πρόσθεσε και τα εξής: «Και το λέω αυτό επειδή η δική μας ομάδα είχε αποδυναμωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Τα παιδιά όμως έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε μια ομάδα που είναι φαβορί για την άνοδο.

Η δυναμική του αντιπάλου είναι αυτή που δίνει μεγαλύτερη αξία στη δική μας νίκη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τα καταφέραμε αν και με δέκα παίκτες».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Απόλλωνας και φέτος να κάνει μια πορεία ανάλογη με αυτή των περασμένων δυο ετών απάντησε ως εξής: «Αυτό δεν μπορούμε να τα πούμε ακόμη καθώς είναι πολύ νωρίς. Αν έχουμε ανάλογη συνέχεια, ασφαλώς και μπορούμε και φέτος να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Με απουσίες στην Κάρπαθο
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Απόλλωνας την επόμενη αγωνιστική καλείται να παίξει στην Κάρπαθο απέναντι στον τοπικό Ποσειδώνα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Τις υπηρεσίες του δεν θα μπορέσει να προσφέρει ο τιμωρημένος Τομόρι όπως επίσης και οι τραυματίες Καρύπης και Νερατζάκης. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική μετά την κόκκινη κάρτα που «είδε» (δεύτερη κίτρινη) στο παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα