Τι είναι η λειτουργική μίσθωση (Operating Leasing) και ποια τα προτερήματά της

Τι είναι η λειτουργική μίσθωση (Operating Leasing)  και ποια τα προτερήματά της

Τι είναι η λειτουργική μίσθωση (Operating Leasing) και ποια τα προτερήματά της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2381 ΦΟΡΕΣ

Το Leasing είναι ένας έξυπνος τρόπος για να οδηγείτε κάθε τρία, τέσσερα ή πέντε χρόνια ένα νέο αυτοκίνητο. Τα έξοδα που επιβαρύνουν τον κάτοχο ενός οχήματος παύουν πλέον να ισχύουν.

Καθώς το όχημα δεν περνάει στην ιδιοκτησία σας, επιβαρύνεστε μόνο με το μηνιαίο κόστος μίσθωσης και τα καύσιμα.

Το Leasing έχει προσυμφωνημένη διάρκεια έως 5 έτη και για τη διάρκεια του συμβολαίου η εταιρεία μίσθωσης καλύπτει όλα τα έξοδα του οχήματος όπως, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση, αλλαγή ελαστικών, service και επισκευές. Κατά τη λήξη του συμβολαίου το όχημα επιστρέφεται ή εξαγοράζεται σε μια προσυμφωνημένη τιμή. Υπάρχουν επίσης φορολογικά οφέλη για τους οδηγούς και τις επιχειρήσεις.

Πρόκειται λοιπόν για έναν εναλλακτικό τρόπο απόκτησης οχήματος ο οποίος προσφέρεται σε Επιχειρήσεις, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ιδιώτες και αφορά τη χρήση επιβατικών ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών.

Η λύση
της “XenakisLease”

H “XenakisLease”, η νέα υπηρεσία της «Ξενάκης Αυτοκίνητα» σας εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια της διαδικασίας μίσθωσης του νέου σας οχήματος.

Με τη μίσθωση του οχήματος που σας ταιριάζει επωφελείστε από το πλήρες πακέτο της “XenakisLease“ το οποίο προσφέρει 24/7 εξυπηρέτηση και συνεχή υποστήριξη από Εξειδικευμένο Σύμβουλο της «Ξενάκης Αυτοκίνητα», πακέτο πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης του οδηγού και του οχήματος, όλες τις προγραμματισμένες συντηρήσεις και τις επισκευές του αυτοκινήτου στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της «Ξενάκης Αυτοκίνητα», αντικατάσταση των ελαστικών, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας αλλά και στις περιπτώσεις που χρειάζεται μέχρι και αντικατάσταση αυτοκινήτου!

Η “XenakisLease” σας απαλλάσσει πλήρως από τα υπάρχοντα μεταχειρισμένα αυτοκίνητά σας αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες αντικατάστασής τους εξαγοράζοντας τα άμεσα.

Όλες οι προσοφορές της “XenakisLease”, μπορούν να διαμορφωθούν και με μηδενική προκαταβολή, καθιστώντας το leasing μια λύση για όλους!
Μια μεγάλη γκάμα με περισσότερα από 100 νέα ή ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα σας περιμένουν ώστε να επιλέξετε το όχημα της αρεσκείας σας, χωρίς τους περιορισμούς που θέτει η αγορά του οχήματος.

Για τον σκοπό αυτό, αναπτύχθηκε η νέα ιστοσελίδα xenakislease.gr ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το όχημα που σας ενδιαφέρει και μέσα από τις απλοποιημένες διαδικασίες της “XenakisLease” να το αποκτήσετε με μοναδικά προνόμια.

Ο Βαλεντής Κωστής, Leasing Manager της “XenakisLease”, δήλωσε: «Η “XenakisLease” είναι ένας εναλλακτικός τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου με τον πιο άμεσο και εύκολο τρόπο και απευθύνεται σε όλους.

Προσωπικά θεωρώ ότι η μη ιδιοκτησία του οχήματος έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα όπως είναι η μηδενική ή ελάχιστη καταβολή για την έναρξη της μίσθωσης του οχήματος, το οικονομικό συμφέρον με εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος και αύξηση της ρευστότητας, το Σταθερό για όλη τη διάρκεια μηνιαίο μίσθωμα, τα φορολογικά πλεονεκτήματα αφού το μηνιαίο μίσθωμα εκπίπτει ως δαπάνη, ο προγραμματισμένος προϋπολογισμός, η απαλλαγή του ρίσκου της κλοπής και της καταστροφής, η 24/7 εξυπηρέτηση οδηγών και άλλα με σημαντικότερο όλων όμως την ελευθερία των επιλογών και της ανανέωσης του οχήματος στη λήξη της μίσθωσης με νέο όχημα.

Εμείς από την «Ξενάκης Aυτοκίνητα» και μέσω της “XenakisLease”, κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό, από τη διευκόλυνση των διαδικασιών έως την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και στις προσδοκίες σας τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια».

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος