O Κουστουρίτσα αγόρασε σπίτι στη Σίφνο

O Κουστουρίτσα αγόρασε σπίτι στη Σίφνο

O Κουστουρίτσα αγόρασε σπίτι στη Σίφνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 537 ΦΟΡΕΣ

Μετά το ζεύγος Brad Pitt και Angelina Jolie και το σπίτι που αγόρασαν στη Σαντορίνη, ο διάσημος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα αγόρασε το δικό του σπίτι στη Σίφνο! Να δείτε που μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τα εξοχικά στα ελληνικά νησιά θα γίνουν μόδα στου

Πολλοί διάσημοι σταρ που επισκέπτονται την Ελλάδα, είτε για διακοπές, είτε για δουλειά, μαγεύονται από τα νησιά μας και την ομορφιά τους και επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν ένα εξοχικό στη χώρα μας. Μετά το ζεύγος Brad Pitt και Angelina Jolie και το σπίτι που αγόρασαν στη Σαντορίνη, ο διάσημος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα αγόρασε το δικό του σπίτι στη Σίφνο!

Ο Κουστουρίτσα βρισκόταν στη Σίφνο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Un Ete Grec, τα οποία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και όπως ήταν φυσικό, μαγεύτηκε από τις ομορφιές και την απλότητα του νησιού. Έτσι αποφάσισε να αγοράσει μια υπέροχη εξοχική κατοικία στο νησί, έναντι 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, πρόκειται για ένα παλιό αρχοντικό 100 τ.μ. που παρέμενε ανεκμετάλλευτο για αρκετό καιρό και βρίσκεται στο δρόμο κοντά στο φάρο. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει εργασίες για την τροποποίηση του σπιτιού, το κόστος των οποίων υπολογίζεται να αγγίξει τα 100.000 ευρώ.

Ο Εμίρ έχει στείλει ήδη πρόσκληση σε πάρα πολλούς διάσημους φίλους του και ένας από αυτούς είναι και ο Johnny Depp, αφού η φιλία των δύο ανδρών μετράει πάρα πολλά χρόνια. Να δείτε που μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τα εξοχικά στα ελληνικά νησιά θα γίνουν μόδα στους διάσημους του Hollywood!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!