Black Friday: Μεγάλη η προσέλευση στην αγορά της Ρόδου – Τι λένε οι καταστηματάρχες

Black Friday: Μεγάλη η προσέλευση στην αγορά της Ρόδου – Τι λένε οι καταστηματάρχες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1403 ΦΟΡΕΣ

Σε υψηλούς ρυθμούς κινήθηκε χθες η αγορά της Ρόδου στο πλαίσιο της Black Friday (Μαύρης Παρασκευής) με πλήθος κόσμου να ξεχύνεται στην αγορά.

Ο ήπιος καιρός που επικράτησε στο νησί τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες λειτούργησε ενθαρρυντικά για τους καταναλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά καταστήματα σχηματίζοντας ουρές λόγω και των ελέγχων που έπρεπε να γίνουν από τους υπαλλήλους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον των περισσότερων καταναλωτών «τράβηξαν» οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα smartphones καθώς και τα είδη οικιακού εξοπλισμού ενώ οι προσφορές στα περισσότερα προϊόντα κυμάνθηκαν από 50 έως και 70%.

Ενδεικτικό της αυξημένης κίνησης ήταν το γεγονός ότι στις ουρές των καταστημάτων βρέθηκαν και αρκετοί μαθητές που φαίνεται να έχασαν τις πρώτες σχολικές ώρες τους για να… προλάβουν τις εκπτώσεις.
«Υποτονική η κίνηση στα τοπικά καταστήματα» δηλώνουν οι καταστηματάρχες του νησιού

«Δεν έχει παρά πολύ κίνηση η αλήθεια είναι, σήμερα για Βlack Friday προς το παρόν είναι ήσυχα. Βλέπουμε ουρές στα μεγάλα καταστήματα, στις μικρές επιχειρήσεις, όπως είμαστε και εμείς, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Γενικά η κίνηση έχει πέσει τις τελευταίες 10 μέρες, λόγω μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων φαντάζομαι και λόγω επιδείνωσης της κατάστασης» δηλώνει στη «Ροδιακή» η κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος ‘Story b’’ με είδη ένδυσης. «Φέτος τα πράγματα είναι περίεργα καθώς η Black Friday συνέπεσε καταρχάς με την αύξηση των κρουσμάτων, η οποία από μόνη της αλλάζει την ψυχολογία του κόσμου, και τα μέτρα της κυβέρνησης

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια δυσκολία, όχι μόνο για την Βlack Friday αλλά και για όλο το 10ημερο που πέρασε. Ήταν περίεργο και πολύ «μαζεμένο». Επομένως, η φετινή Black Friday εκτιμάμε ότι δεν θα είναι σαν τις παλαιότερες παρασκευές, του '19 και του '18, δηλαδή». Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τάσος Γιασιράνης, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ‘‘Νapolitana Γiasiranis”, στη «Ροδιακή».

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων