Ολοκληρώνεται η ανέγερση του δημοτικού ξενοδοχείου Πάτμου

Ολοκληρώνεται η ανέγερση του δημοτικού ξενοδοχείου Πάτμου

Ολοκληρώνεται η ανέγερση του δημοτικού ξενοδοχείου Πάτμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 108 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 1961 Αριθ. Φύλλου 3202

ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΘΙΑΣΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚ ΡΟΔΟΝ

Πληροφορούμεθα ότι ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός του Δήμου Ρόδου καταρτίζει από τούδε το πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, το οποίον θα παρουσιάση κατά την προσεχή θερινήν περίοδον. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μετάκλησιν αθηναϊκών θεατρικών θιάσων καλλιτεχνικών συγκροτημάτων και διακεκριμμένων ντιζέρ και ντιζέζ. Εν τω μεταξύ εγνώσθη ότι οι διευθύνσεις πολλών καλλιτεχνικών συγκροτημάτων εξεδήλωσαν την επιθυμίαν, όπως έλθουν το καλοκαίρι εις Ρόδον διά σειράν παραστάσεων.

ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΤΑΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΑΤΜΟΥ
Μεταδίδεται εκ Πάτμου ότι ευρίσκονται προς το τέλος των αι εργασίαι ανεγέρσεως του δημοτικού ξενοδοχείου της νήσου.
Εξ άλλου εντός του μηνός θα αρχίσουν αι εργασίαι διανοίξεως της οδού προς Γροίκου, όπου θα ανεγερθή υπό του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού μέγα τουριστικόν ξενοδοχείον όπερ έχει προγραμματίσει η Κυβέρνησις. Διά την διάνοιξιν της οδού έχει χορηγηθή υπό του ΕΟΤ το ποσόν των 2.000.000 δραχμών.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Αναμένεται σήμερον να επανέλθη εις Ρόδον ο Μητροπολίτης κ. Σπυρίδων, μετά μακράν απουσίαν εις Αθήνας, Νέον Δελχί και Κωνσταντινούπολιν. Ο Σεβασμιώτατος μετέσχε της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου εις την εν Νέω Δελχί συνελθούσης διασκέψεως του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών προ ημερών δέ ευρίσκεται εις Κωνσταντινούπολιν όπου ενημέρωσε την Αυτού Θεοτάτην Παναγιότητα τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ. Αθηναγόραν και εξήτασε διάφορα Δωδεκανησιακά θρησκευτικά θέματα.

ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΡΑΔΥΝΟ
Την 7.30 εσπερινήν χθές έλαβε χώραν εις την Ροδιακήν Λέσχην Μουσικό Βραδυνό, κατά την διάρκειαν του οποίου ωμίλησε η Κα Ρένα Κάσδαγλη, με θέμα «Μουσικά Χρώματα».

ΣΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
Σήμερον θα συνέλθουν εις συνεδρίασιν τα συμβούλια των κοινοτήτων προκειμένου κατά τον Νόμον να προβούν εις την εκλογήν νέων προέδρων. Οι νέοι πρόεδροι θα αναλάβουν τα καθήκοντά των από της 1ης Ιανουαρίου. Εξ άλλου οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων θα εκλεγούν κατά την πρώτην Κυριακήν μετά την 1ην του έτους.

ΚΑΤΕΝΕΜΗΘΗ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 100.000.000 ΔΡΧ ΔΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
Υπό της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδος ανεκοινώθη ότι εγένετο υπό του υπουργείου Εργασίας η κατανομή κατά νομούς του ποσού των 100.000.000 δρχ. του Οργανισμού Απασχολήσεως και Ασφαλίσεως Ανεργίας. Ειδοποιούνται οι δήμαρχοι και κοινοτάρχαι της χώρας, οι έχοντες δεδηλωμένους ανέργους εις την περιφέρειάν των, όπως υποβάλουν αμέσως μελέτας εκτελεστέων υπ’ αυτών έργων εις το Υπουργείον Εργασίας, Διεύθυνσιν Απασχολήσεως.

ΕΤΕΛΕΣΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩ ΔΕΗΣΙΣ ΔΙΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ
ΚΩΣ (του ανταποκριτού μας). Εις τον Μητροπολιτικόν Ναόν Αγίου Νικολάου ετελέσθη επιμνημόσυνος δέησις υπέρ των θυμάτων του Δεκεμβριανού κομμουνιστικού κινήματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Εμμανουήλ και παρουσία αντιπροσωπειών λαϊκών οργανώσεων των εργατικών σωματείων μετά των λαβάρων των και πλήθους κόσμου. Εις την δέησιν παρέστησαν ο Επαρχών κ. Μαυροειδής, ο Δημαρχών κ. Γεωργιάδης, ο Διοικητής Χωροφυλακής κ. Χριστογιάννης, ο Διοικητής του Τμήματος κ. Διακάκης, ο Λιμενάρχης κ. Σάμιος αι λοιπαί πολιτικαί δικαστικαί και στρατιωτικαί αρχαί της πόλεώς μας.

Διαβάστε ακόμη

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...