Τιμήθηκε η μνήμη του Σάββα Ζαννέτου στα Μάσαρη...

Τιμήθηκε η μνήμη του Σάββα Ζαννέτου στα Μάσαρη...

Τιμήθηκε η μνήμη του Σάββα Ζαννέτου στα Μάσαρη...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να τιμάμε τις μνήμες ανθρώπων που τόσο πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Και η κίνηση που κάνει κάθε χρόνο ο Αστέρας Μασάρων να μην ξεχνάει αυτούς που προσέφεραν στον σύλλογο είναι αν μη τι άλλο πολύ συγκινητική. Προχθές λοιπόν ήταν το μνημόσυνο του Σάββα Ζαννέτου, ενός παιδιού που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο Σάββας υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αστέρα και πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ευαγόρα την Κυριακή το απόγευμα, ο Αστέρας διοργάνωσε μια σεμνή τελετή. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται και τα ακόλουθα:

«Σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα πριν από την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στον Ευαγόρα, τιμήθηκε η μνήμη του Σάββα Ζαννέτου, άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Να αναφέρουμε απλώς ότι το καθιερωμένο τουρνουά ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου, εκεί όπου θα αγωνίζονταν οι ακαδημίες του συλλόγου μας. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν και δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσουμε τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας.

Εχθές (σ.σ. προχθές), παρουσία μελών της οικογένειας του Σάββα Ζαννέτου, έγινε το καθιερωμένο μνημόσυνο ενός παιδιού που χάθηκε άδικα πριν από χρόνια, όμως ζει στις σκέψεις και τις καρδιές μας. Ο Αστέρας είναι μια οικογένεια που δεν ξεχνάει, σέβεται και τιμά την ιστορία του. Άλλωστε η ιστορία μας είναι τα πρόσωπα και οι στιγμές που αυτά δημιουργούν. Ο Σάββας θα ζει για πάντα στις σκέψεις μας... Αλησμόνητος!».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.