Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΔ ο Νίκος Άγας

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΔ ο Νίκος Άγας

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΔ ο Νίκος Άγας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Με μια επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο Νίκος Άγας, μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΔ, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ένωσης την 4η Φεβρουαρίου.

Μέσα απ’ αυτήν μάλιστα, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη και τονίζει ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στον αθλητισμό της Ρόδου.

Η επιστολή:
«Τον Φεβρουάριο του 2018 είχα την τιμή από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη να συμμετέχω στις εκλογές της ΕΠΣΔ, μέσω των οποίων είχα εκλεχθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά από τέσσερα χρόνια συμμετοχής μου στη διοργανώτρια αρχή του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου, αποφάσισα να μην συνεχίσω και να μην είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια πέρασαν ευχάριστα και πάντα με γνώμονα το καλύτερο για τα σωματεία του νομού μας. Ήμουν κοντά στα σωματεία μας με τη συμμετοχή μου στην επιτροπή καλλιέργειας και ανάπτυξης, όπως επίσης και στην τεχνική επιτροπή. Δύο επιτροπές οι οποίες αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου μας και των αρετών-ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας. Προσπαθώντας και δουλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Διακοφώτη, άνθρωπο όραμα για το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης. Το προσωπικό, τους προπονητές των μικτών ομάδων, τους ανθρώπους των σωματείων και όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Η συμμετοχή μου στα Αθλητικά δρώμενα του νησιού δεν σταματάει εδώ. Εις το επανιδείν».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου