Ρόδος: Πήγε να δώσει συμβουλές και βρέθηκε... χρεωμένος με 13.000 ευρώ!

Ρόδος: Πήγε να δώσει συμβουλές και βρέθηκε... χρεωμένος με 13.000 ευρώ!

Ρόδος: Πήγε να δώσει συμβουλές και βρέθηκε... χρεωμένος με 13.000 ευρώ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6265 ΦΟΡΕΣ

Συμβουλές για την εκμετάλλευση ακινήτων έδωσε σε γνωστό του 62χρονος και βρέθηκε … «χρεωμένος» περίπου 13.000 ευρώ!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο 62χρονος στη μήνυση που υπέβαλε κατά του 73χρονου, για τα αδικήματα της εξύβρισης, απρόκλητης εξύβρισης, συκοφαντικής δυσφήμισης και απειλής.

Η μήνυση υπεβλήθη προχθές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, από τον 62χρονο και σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτήν, όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετό καιρό.

Ο μηνυτής με τον μηνυόμενο γνωρίζονταν από παλιά, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και είχαν και μακρινή συγγένεια, όμως ουδέποτε είχαν επαγγελματική σχέση μεταξύ τους, σύμφωνα με τον 62χρονο. Πριν από αρκετό καιρό, σε κάποια συνάντηση που είχαν μεταξύ τους, ο 73χρονος ζήτησε από τον 62χρονο να του δώσει κάποιες ιδέες για την εκμετάλλευση ακινήτων που διαθέτει.

Σύμφωνα πάντα με τη μήνυση, ο 62χρονος του είπε στη συζήτηση αυτή να εξετάσει το ενδεχόμενο να συστήσει εταιρείες για την εκμετάλλευσή τους και τη δυνατότητα να λάβει επιδοτήσεις από διάφορους αναπτυξιακούς νόμους που κατά καιρούς ψηφίζονται. Η συζήτηση έληξε εκεί και έκτοτε, σύμφωνα με τη μήνυση του 62χρονου, ουδεμία άλλη κουβέντα έγινε για το θέμα αυτό μεταξύ τους.

Στις 2 Φεβρουαρίου όμως το μεσημέρι και ενώ ο 62χρονος περνούσε από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας τον είδε ο 73χρονος και «κινήθηκε απότομα και απειλητικά προς το μέρος του και απευθυνόμενος σε εκείνον του είπε ότι τον έχει «χρεωμένο 12.800 ευρώ και θα βρει τρόπο να του τα πάρει».

Ο 62χρονος δηλώνει στη μήνυσή του ότι δεν του έδωσε σημασία. Όταν όμως επέστρεψε από τη δουλειά που είχε και ζήτησε από τον 73χρονο να του εξηγήσει τι εννοούσε, ο μηνυόμενος τον πληροφόρησε ότι «μετά τη συζήτηση που είχαν, προχώρησε στη σύσταση κάποιων εταιρειών, επειδή όμως δεν είχαν οικονομική επιτυχία αναγκάστηκε να προχωρήσει στη λύση τους και ότι για όλες αυτές τις ενέργειες δαπάνησε το ποσό των 12.800 ευρώ, το οποίο και θα έπρεπε να του καταβάλει ο 62χρονος.

Στην ίδια μήνυση αναφέρεται ότι όταν ο 62χρονος έδειξε έκπληξη για την απαίτηση αυτή του 73χρονου και του είπε ότι δεν έχει καμία ευθύνη, ο μηνυόμενος κατηγορείται ότι άρχισε να τον βρίζει και να τον προσβάλει με διάφορες εκφράσεις σε δημόσιο χώρο παρουσία και άλλων προσώπων.

Για τον λόγο αυτό και ο 62χρονος προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος του 73χρονου.

Η συνέχεια θα δοθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών που θα χειριστεί την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους