Euromedica: Ενημέρωση ιατρών της Ρόδου για τις νέες εξετάσεις αξονικού και μαγνητικού τομογράφου

Euromedica: Ενημέρωση ιατρών της Ρόδου για τις νέες εξετάσεις αξονικού και μαγνητικού τομογράφου

Euromedica: Ενημέρωση ιατρών της Ρόδου για τις νέες εξετάσεις αξονικού και μαγνητικού τομογράφου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1583 ΦΟΡΕΣ

Εκδήλωση ενημέρωσης ιατρών της Ρόδου για τις νέες διαγνωστικές υπηρεσίες που προσφέρει η Euromedica-Γενική Κλινική Δωδεκανήσου διοργανώθηκε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Οι νέες εξετάσεις αξονικού και μαγνητικού τομογράφου εντάσσονται στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης και διεύρυνσης των υπηρεσιών της Euromedica-Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου, με στόχο να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας υγείας στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Η ενημέρωση απευθυνόταν σε γενικούς ιατρούς, καρδιολόγους και ουρολόγους.

Η κλινική πρόσφατα προσέθεσε ειδικά πρωτόκολλα στην αξονική και μαγνητική τομογραφία, δίνοντας τη δυνατότητα διεξαγωγής εξειδικευμένων εξετάσεων στους τομείς ουρολογίας και καρδιολογίας.

Στην Euromedica-Γενική Κλινική Δωδεκανήσου διενεργούνται πλέον Μαγνητική Πολυπαραμετρική Προστάτη, Αξονική Αγγειογραφία – Στεφανιογραφία και Αξονική Πυελογραφία.

Στο πλαίσιο της διεπιστημονικής συνεργασίας της κλινικής με ιατρούς του ομίλου Euromedica, οι ιατροί ακτινολόγοι κα Ευτυχία Καψαλάκη και κ. Στάθης Δεσποτόπουλος μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής παρουσίασαν τις νέες υπηρεσίες και συζητήσαν με τους παρευρισκομένους για τις ιατρικές ανάγκες των κατοίκων.

Με την προσθήκη αυτών των σημαντικών ιατρικών υπηρεσιών, η κλινική ανταποκρίνεται επιτυχώς στις αυξημένες ανάγκες των ασθενών και των ιατρών, προσφέροντας τις απαραίτητες υπηρεσίες με ασφάλεια, χωρίς οι κάτοικοι της Ρόδου και των γειτονικών νησιών να αναγκάζονται να μετακινηθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η Euromedica-Γενική Κλινική Δωδεκανήσου θα προχωρήσει στο μέλλον και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των ιατρών του νησιού για τις εξειδικευμένες ιατρικές πράξεις που διενεργούνται στην κλινική.

Όσοι ιατροί ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις επόμενες ημερίδες που θα διοργανώσει η Euromedica-Γενική Κλινική Δωδεκανήσου μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 2241045000.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης 2024, «Μάιος Μήνας Μέτρησης»

Πίτουρο ρυζιού: Η νέα υπερτροφή με τις αντικαρκινικές ιδιότητες

Πώς επηρεάζουν την όραση τα αντιβιοτικά

Πώς τα τυχερά παιχνίδια επηρεάζουν τον εγκέφαλο-Οι «παγίδες» του τζόγου στην υγεία

Θυμώνετε συχνά; «Καραδοκεί» το εγκεφαλικό

Ποια είναι τα οφέλη του λεμονιού στην υγεία

Σχετίζεται η μοναξιά με την ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη

Φυτικά υποκατάστατα: Πώς να τα επιλέξεις